menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

  Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 3 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην Κασσαβέτεια ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τους 220 κρατουμένους των φυλακών Κασσαβετείας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σ.Σ.Κ. "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", ο οποίος μεριμνά και για τους εγκλείστους απο τον Ιούλιο του 1996.
  Η εκδήλωση άρχισε με ευλογία της βασιλόπιτας απο τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του Δ.Σ.. Στην προσλαλιά του, ο π. Θεόδωρος, με απλά και καρδιακά λόγια ενημέρωσε τους κρατουμένους για την 15ετή πορεία του Συλλόγου τονίζοντας πως οι κρατούμενοι και οι οικογένειές τους δεν είναι μόνοι. Η προσφορές του Σ θα συνεχιστούν με τη βοήθεια του Θεού και τις προσφορές των μελών και φίλων του.
   Στη συνέχεια μία ομάδα καλλιτεχνών της περιοχής μας, με επικαιφαλής τον κ. Νικο Θάνο, περουσίασαν γνωστά ελληνικά λαϊκά τραγούδια δημιουργώντας μια χαρούμενη ατμόσφαιρα που έκανε τους εγκλείστους να ξεχάσουν για λίγο πως είναι στη φυλακή. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μουσικούς:Νίκο Θάνο (βιολί), Ν. Ιορδανίδη (μπουζούκι), Αναστάσιο Θάνο (αρμόνιο) και Κωνσταντία (τραγούδι).
    Στο τέλος της εκδηλώσεως, διανεμήθηκε η βασιλόπιττα και δεκάδες αντίτυπα της Κ. Διαθήκης. Παρόντες στην εκδήλωση ήσαν: Εκπρόσωπος του Σ, ο π. Χρήστος Μπούντης, ιερέας της φυλακής, η Διευθύντρια, κοινωνικοί λειτουργοί, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και άνδρες της εξωτερικής φρουράς του καταστήματος.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου