menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Είναι ιερέας, άρα δεν είναι άνθρωπος....
     Τσετσένοι ισλαμιστές μισθοφόροι είναι οι απαγωγείς του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου, Παύλου και του Μαρωνίτη Μητροπολίτη Χαλεπίου Γρηγόριου Yohanna Ibrahim και δολοφόνοι ενός διακόνου και του οδηγού του Μητροπολίτη, αναφέρουν πηγές ρωσικές πηγές στο defencenet.gr.
       Συγκεκριμένα, στην περιοχή έχουν αφιχθεί τους τελευταίους οκτώ μήνες, από την Τουρκία, περίπου 1500 Τσετσένοι μισθοφόροι (Muhajireen Brigade), με ηγέτη τον Αμπού Ομάρ (φωτό, με την κόκκινη γενειάδα), οι οποίοι προβαίνουν στα χειρότερα εγκλήματα κατά των Ελληνορθοδόξων Σύρων.
          Οι ίδιοι είχαν απαγάγει και δολοφονήσει το καλοκαίρι και έναν Ελληνορθόδοξο ιερέα. Είναι μια ομάδα που δρα ανεξάρτητα , έχει στενές σχέσεις με την αλ Νούσρα (ο συριακός κλάδος της αλ Κάϊντα) και διακρίνονται για την σκληρότητά τους.
         Επίσης είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την καταστροφή της χριστιανικής συνοικίας στο Χαλέπι και μαζί με τους Σαουδάραβες και Υεμενίτες μισθοφόρους, έχουν διαπράξει τα χειρότερα εγκλήματα.
Οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός ο Μητροπολίτης Χαλεπίου είναι, δυστυχώς, περιορισμένες, αφού –συνήθως- οι Τσετσένοι παίρνουν τα λύτρα και εν συνεχεία δολοφονούν τα θύματά τους.
Και όλα αυτά ενώ η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, δια του υπουργού Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλου, δίνει ρεσιτάλ υποστήριξης αυτών των ισλαμικών αποβρασμάτων στο όνομα του "εκδημοκρατισμού" της Συρίας (με διαδοχικές δηλώσεις του Δ. Αβραμόπουλου και συμμετοχής του στις συνεδριάσεις των "Φίλων της Συρίας"). Δηλαδή των δυτικών που εξίσου παραμένουν αδιάφοροι απέναντι στον διωγμό των καθολικών χριστιανών της χώρας (συνολικά περίπου 2,5 εκατ. είναι οι χριστιανοί κάτοικοι της Συρίας με το 70% του ποσοστού αυτού να είναι ελληνορθόδοξοι και το υπόλοιπο καθολικοί, μαρωνίτες κλπ, ενώ το ιστορικό Πατριαρχείο της Αντοχείας, ένα από τα τέσσερα της Ορθοδοξίας, αποτελεί λίκνο του ελληνορθόδοξου πολιτισμού).
     Στις 13 Ιουλίου του 2012 -αδιαφορώντας τελείως για την τύχη των Ελληνορθοδόξων και γενικότερα για την τύχη των χριστιανών της Συρίας -το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προέβη στην ακόλουθη πρωτοφανή δήλωση:
       "Όλες οι πλευρές στη Συρία, και κυρίως το καθεστώς, που έχει απωλέσει τη νομιμοποίησή του και στέκεται εμπόδιο στη διαδικασία πολιτικής μετάβασης, οφείλουν να κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει στρατιωτική λύση στο συριακό δράμα και να προτάξουν επιτέλους τα συμφέροντα του Συριακού λαού πριν από οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα." Δηλαδή επειδή οι ισλαμιστές - κατά κύριο λόγο - εξοπλίστηκαν από την Δύση και τα μοναρχο-ισλασμικά αραβικά καθεστώτα,  η κυβέρνηση της Συρίας ... έχασε τη νομιμοποίησή της. Προφανώς για να σφαχθούν με μεγαλύτερη άνεση οι Ελληνορθόδοξοι...
    Αλλά το χείριστο μήνυμα απουσίας της Ελλάδας από την προστασία των ανθρώπων της στις αρχαίες κοιτίδες τους (οι Έλληνες βρίσκονται στην Συρία, από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου) εστάλη από τον Δ. Αβραμόπουλο στις 7 Σεπτεμβρίου 2012 όταν από την Πάφο (στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ), δήλωσε ότι "η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί".
     Δεν έδωσε την ελάχιστη σημασία ούτε καν στη σύνοδο των Ορθοδόξων Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής που είχε γίνει μια εβδομάδα πριν στην οποία γινόταν έκκληση προς τα υπουργεία εξωτερικών των δυτικών χωρών που παίζουν ρόλο στην κρίση της Συρίας να λάβουν μέτρα για την προστασία των χριστιανικών πληθυσμών που διώκονται από τους ισλαμιστές.
     Η απάντηση ήρθε λίγες ημέρες μετά, όταν σε άρθρο του στο "Αγιορείτικο Βήμα" ο μοναχός Παϊσιος, από το κελί των Σαββαίων στη Καψάλα του Αγίου Όρους έγραψε: «Η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί», είπε ο κ. υπουργός και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Αθωνική πολιτεία, καθώς οι αντικαθεστωτικοί που υπερασπίστηκε ο κ. Αβραμόπουλος σφαγιάζουν τους Χριστιανούς".
     Μας άφησε έκπληκτους ο υπουργός εξωτερικών, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος  με τις προκλητικές δηλώσεις τους  για τη Συρία  και την ανοιχτή υποστήριξη του στους μουσουλμάνους, οι  οποίοι την ίδια ώρα σφαγιάζουν ορθόδοξους πιστούς   ανά τον κόσμο.
   Η Αμερική το ίδιο κάνει  και στην Αίγυπτο, στη Λιβύη και σε τόσες ακόμα χώρες. Ο κ. Αβραμόπουλος, ως γνωστόν, είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και οι δηλώσεις του  εξυπηρετούν αυτές τις δυνάμεις", συνεχίζει ο μοναχός Παϊσιος και καταλήγει: "Ήταν ατόπημα η δήλωση του κ. Αβραμόπουλου. Δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες, διότι αυτά  που είπε δεν εκφράζουν κανέναν Έλληνα".
     Δεν υπάρχει θέμα υποστήριξης στο καθεστώς Άσαντ. Άλλωστε τα μπααθικά καθεστώτα ήταν αυτά που πρώτα κυνήγησαν τους χριστιανούς στις αραβικές χώρες, θεωρώντας ότι είναι κατάλοιπα των αποικιοκρατών. Αλλά να μην υπάρχει ούτε μία φωνή υπέρ των Ελληνορθοδόξων, μετά από τόσες σφαγές, αυτό ξεπερνάει οποιαδήποτε διπλωματική σκοπιμότητα...

Σημείωση «τι και πώς»
     Τώρα όπου νάναι, θα βγουν στους δρόμους της Αθήνας όλοι αυτοί που κλαίνε από πόνο για την κακομεταχείριση ή «κακομεταχείριση» των αλλοδαπών (κατά βάση ισλαμιστών), όλοι αυτοί που φωνάζουν για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, θα βγει ο Καμίνης, θα βγει ο Μπουτάρης, θα βγουν οι προοδευτικάριοι και θα διαδηλώσουν, κατά της απαγωγής του Μητροπολίτη!
     Θα βγουν με πλακάτ, με σημαίες και με νταούλια, όπως κάνουν για τους αδελφούς μετανάστες (λαθρό στην πλειοψηφία τους).
Πώς; Δεν θα το κάνουν;
Γιατί, δεν είναι άνθρωπος ο Μητροπολίτης, δεν είναι άνθρωποι οι χριστιανοί της Συρίας που σφάζονται;
Α, ναι….Ο Μητροπολίτης είναι παπάς και οι δοκιμαζόμενοι είναι χριστιανοί, οπότε δεν δικαιούνται προστασίας!

Διαβάστε και:

Ντροπή σας "ευαίσθητοι"......


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου