menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η Ασφάλεια Μαζάρ έκλεισε το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, στο ΣΙΝΑ


      Η  Ασφάλεια Μαζάρ έκλεισε το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, από το βιβλίο εργασίας από τα αξιοθέατα της Παγκόσμιας Κληρονομιάς, για πρώτη φορά από την επανάσταση του 25 Ιανουαρίου 2011, και για αόριστο χρονικό διάστημα, για το φόβο της διείσδυσης τρομοκρατών του από τζιχαντιστές που βρίσκονται στην περιοχή του Σινά.


Το μοναστήρι έκλεισε για μία ημέρα μετά την 25 Ιανουαρίου επανάσταση, καθώς και κατά τη διάρκεια του Πολέμου  του Κόλπου, και  το μοναστήρι έχει δεσμευτεί με τις οδηγίες των υπηρεσιών ασφαλείας χρεώνεται με την εξασφάλιση του μοναστηριού.




Οι μοναχοί Βεδουίνων συμβούλευσε να κλείσει το μοναστήρι, μετά από μερικές εκκλησίες έχουν καταστραφεί και καεί, επισημαίνοντας ότι το μοναστήρι ήταν κλειστό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και για πρώτη φορά έκλεισαν επ 'αόριστον.


  Εξήγησε ότι οι μοναχοί αποτελούν αντικείμενο προφυλάξουμε και να διασφαλίσουμε όχι μόνο από τις υπηρεσίες ασφαλείας, αλλά το σύνολο της Aljebalih φυλή, η οποία δεν επέτρεπε που επηρεάζει το μοναστήρι και τους μοναχούς οποιαδήποτε ζημιά σε όλη την ιστορία.
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου