menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

1 ΣΤΙΣ 4 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ!!!

ΠΡΩΤΗ στην Ευρώπη και ΤΡΙΤΗ παγκοσμίως η Ελλάδα στις εκτρώσεις!!!
1η στην Ευρώπηκαι   3η παγκοσμίως η Ελλάδα στις εκτρώσεις!!!

Last updated on 

"... Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι που ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ και κανείς δεν βγάζει μιλιά! 
Τα στοιχεία είναι φρικιαστικά: 300.000 Έλληνες το χρόνο καταλήγουν στα σκουπίδια όταν οι ίδιες οι μητέρες δολοφονούν τα παιδιά τους. Πρώτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στις αμβλώσεις, τρίτη στον κόσμο! Μια έκτρωση κάθε έντεκα δευτερόλεπτα πραγματοποιείται στην Ευρώπη, οδηγώντας στο θάνατο 2.725.820 έμβρυα ετησίως, ενώ στη χώρα μας ο αριθμός αυτός αγγίζει τις 300.000!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το 22% των Ελληνίδων δηλώνει πως έχει κάνει τουλάχιστον μια έκτρωση ενώ το 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι μόλις εφηβικής ηλικίας.
Συγκεκριμένα, 40.000 εκτρώσεις το χρόνο αποφασίζονται από κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών, από αυτές 1 στις 2 έφηβες που προχώρησε στην επέμβαση δεν έχει ενημερώσει ούτε καν τη μητέρα της.
Η έκπτωση των ηθικών αξιών, η ακολασία και ο χυδαίος «τρόπος ζωής» που προπαγανδίζουν τα βρωμερά ΜΜΕ, καθώς και η απομάκρυνση από τον Χριστό και την Εκκλησία, οδηγούν σε μαζικές δολοφονίες αγέννητων βρεφών!!!...
Κι εμείς ως λαός, ας μετανοήσουμε και ας διορθωθούμε! Διότι η πραγματική κρίση δεν είναι οι κομματιασμένοι μισθοί και συντάξεις, αλλά τα κομματιασμένα παιδιά – θύματα των εκτρώσεων…!        Δημήτρης Σωτηρόπουλος  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα...  ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου