menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (VIDEO).



Τα ναρκωτικά ως η μάστιγα της εποχής μας απασχολούν ιδιαίτερα την κοινωνία μας. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που έχουν αφοσιώσεις τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στην καταπολέμησή τους.


Έτσι αρκετές φορές η ιδιαιτερότητα χαρακτηρίζει κάποιες προσπάθειες. Μια από αυτές είναι και το παρακάτω βίντεο που θα δείτε. Πρόκειται για ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων όπου πρωταγωνιστεί ένα πτηνό. Το πουλί Κίουι ή αλλιώς Κίβι συναντάται μονάχα στη Νέα Ζηλανδία και είναι από τα αρχαιότερα είδη πτηνών ανά τον κόσμο. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η αδυναμία του να πετάξει.

Ο δημιουργός του ευρηματικού βίντεο επέλεξε το είδος του πτηνού αυτού για να αναδείξει το τραγικό τέλος μιας χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών.
Η αναπαράσταση είναι εκπληκτική, το πουλί είναι ο χρήστης ο οποίος έρχεται αρχικά σε επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες από καθαρή περιέργεια. Έτσι το πουλί υποκύπτει στον πειρασμό που συναντά κατά τη διάρκεια της διαδρομής του.
Κάθε φορά που ο "πειρασμός" παρουσιάζεται το Κίουι ή Κίβι υποκύπτει και κατά συνέπεια η απόλαυση μετατρέπεται σε μια ακατανίκητη ανάγκη για αυτόν.
Η χρήση των ναρκωτικών ουσιών δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ευφορίας και πετάγματος, εθίζοντας το κάθε φορά και περισσότερο.
Αρχικά το πέταγμα είναι ευχάριστο και διαρκεί αρκετά λεπτά, έπειτα όμως κάθε πέταγμα είναι πιο σύντομο και η προσγείωση πιο οδυνηρή.Το πτηνό γίνεται κάθε φορά όλο και πιο αδύναμο με αποτέλεσμα οι δυνάμεις του να λιγοστεύουν και να μην καταφέρει να φτάσει στο τέλος της διαδρομής του .
Το ταξίδι φτάνει στο τέλος του, ένα τέλος σκοτεινό.
Καταυτόν τον τρόπο εξελίσσεται και η ζωή ενός χρήστη ναρκωτικών ουσιών.
Δείτε το βίντεο που αποκαλύπτει το σκληρό αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστικό πρόσωπο του κόσμου ενός χρήστη απαγορευμένων ουσιών.


Γράφει ΓΙΑ ΤΟ  lastnews.gr : Ε.Β.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου