menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", επεκτείνει συνεχώς την δραστηριότητά του"

Με τη χάρη του Θεού, την ευλογία της Τοπικής μας Εκκλησίας και την ανιδιοτελή εργασία όλων των συνεργατών - διακόνων του "Ε", ο Σύλλογος, επεκτείνει διαρκώς τις δραστηριότητές του με σκοπό την ενίσχυση των απόρων συνανθρώπων μας, αλλά την στήριξη των τοπικών κοινωνικών υπηρεσιών που ζητούν συνεργασία. 







Το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 και ώρα 7η απογευματινή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιος εγκαινίασε το νέο απόκτημα του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του "Εσταυρωμένου". 


Πρόκειται για έναν νέο αποθηκευτικό χώρο που θα φιλοξενήσει πολλά είδη ένδυσης, υπόδησης, κλινοσκεπάσματα και πολλά άλλα είδη, τα οποία προορίζονται για την ανακούφιση πολλών συμπολιτών μας (κρατουμένων, αποφυλακισθέντων, απόρων οικογενειών, ανέργων, αστέγων, μονογονεϊκών οικογενειών, κακοποιημένων γυναικών και παιδιών και πολλών άλλων εμπερίστατων  συνανθρώπων μας).  Ο χώρος αυτός θα λειτουργεί μόνον ως ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ και όχι για την εξυπηρέτηση των προσώπων που έχουν ανάγκη. Θα εξυπηρετούνται μόνο για οι κοινωνικές υπηρεσίες κατόπιν συνεννόησης με τον Υπεύθυνο του Συλλόγου και της "ΔΙΚΟΝΙΑΣ" π. Θεόδωρο Μπατάκα.  


Το κτήριο ευρίσκεται στην οδό Θουκυδίδου 10, στην πόλη του Βόλου και θα διευκολύνει τους εθελοντές και τις υπηρεσίες που επιθυμούν να ενισχυθούν με διάφορα αναγκαία υλικά: 

  • Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, 
  • Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας.
  • Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου,
  • Κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.
  • Κρατητήρια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.
  • Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Βόλου και πολλών άλλων Υπηρεσιών, συλλόγων και ΜΚΟ.
  • Ξενώνες αστέγων της περιοχής μας κ.α.

Η ανακαίνιση θα επεκταθεί και στον 1ο όροφο του κτιριακού συγκροτήματος με σκοπό την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμέων Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ".


Επικοινωνία   με   τον  Σύλλογο:  
Κ. Καρτάλη 152, 38221 Βόλος. Τηλέφωνο και fax: 2421030054
Ηλεκτρονικό ταχυδροιμνείο; oestavromenos@gmail.com

ΓΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ  
Τραπεζικός λογαριασμός ταμιευτηρίου στην Εθνική τράπεζα:
ΕΤΕ 201/296205-53


Ας ενισχύσουμε τον "Ε" για να παραμείνει ενεργός και χρήσιμος σε τούτη τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας.  Κανείς να μην μείνει μόνος χωρίς ένα χέρι βοηθείας. 




▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου