menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: "... όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε..."

Το μεσημέρι της Παρασκευής (23 Οκτ. 2015), μια ομάδα 12 εθελοντών του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ι. Μ. Δημητριάδος "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" και του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του "Ε" και της "Δ", δημιούργησαν μια έκθεση βρεφικών και παιδικών ενδυμάτων, τα οποία διανεμήθηκαν σήμερα δωρεάν σε δεκάδες άπορους γονείς των μαθητών του Σχολείου. 
Η αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας (στο Αλιβέρι) ετοιμάστηκε κατάλληλα και εξυπηρέτησε σήμερα δεκάδες γονείς και μαθητές που προσήλθαν με σκοπό να παραλάβουν τα αναγκαία.
Και αυτή η κοινωνική παρέμβαση του "Ε" βασίζεται στην άριστη συνεργασία των εκπαιδευτικών με την Τοπική μας Εκκλησία. Η συνεργασία, στο όνομα του Χριστού και της ανθρωπιάς, προσφέρει τη δυνατότητα σε πολλές άπορες οικογένειες να αναπληρώσουν πολλές ελλείψεις τους, αλλά προσφέρει κι ένα αισιόδοξο μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε αρκεί να το θέλουμε.
Συγχαρητήρια στον κ. Τάσο Γούκο, Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου, στους καλούς του συνεργάτες και σ' όλους τους ανιδιοτελείς εθελοντές και συνεργάτες του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" και της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ". Αυτές οι κοινωνικές εκδηλώσεις θα προσπαθήσουμε να συνεχιστούν, εφ' όσον υπάρξουν και άλλοι εκπαιδευτικοί που θα επιθυμούσαν αυτή την συνεργασία. Ο "Ε" είναι στη διάθεση και της εκπαίδευσης και όλων των φορέων της τοπικής μας κοινωνίας. 

 



     




▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου