menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο Εσταυρωμένος" και ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", που εδρεύουν στην πόλη του Βόλου, στηρίζουν ποικιλοτρόπως και τις κοινωνικές παρεμβάσεις του Διευθυντή και των άλλων εκπαιδευτικών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Αλιβερίου. 

Με πρωτοβουλία του "Ε" και την πολύτιμη συνεργασία της Διεύθυνσης του Σχολείου, θα πραγματοποιηθεί - σε λίγες ημέρες - μια ειδική εκδήλωση στήριξης των πτωχών μαθητών του. Συγκεκριμένα, εθελοντές του Συλλόγου, οι οποίοι εργάζονται στη "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" - που λειτουργεί ως παράρτημα  του "Ε" - παρέδωσαν στο Σχολείο αυτό 40 μεγάλα χαρτοκιβώτια με διάφορα είδη παιδικού ιματισμού με σκοπό να τα παραλάβουν ΔΩΡΕΑΝ οι δεκάδες γονείς των απόρων μαθητών. Οι γονείς, θα λάβουν ειδική πρόσκληση από τον κ. Τάσο Γούκο, Διευθυντή του Σχολείου και θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τα ενδύματα των παιδιών τους, ανάλογα με το φύλο και την ηλικία τους. 

Ο "Ε", και στο παρελθόν, είχε αποστείλει πολλά είδη υπόδησις και γραφική ύλη για να καλυφθούν τα κενά που είχαν οι μαθητές λόγω αδυναμίας των γονέων να χρηματοδοτήσουν όλα αυτά τα αναγκαία είδη. 

Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 10ου Δημ.. Σχολείου Ν. Ιωνίας, είχαν την ευγενή καλοσύνη, στο παρελθόν, να συνεργαστούν με τον "Ε", συμμετέχοντες ενεργά σε εκδηλώσεις του και προσφέροντας χρήματα υπέρ των σκοπών του. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ο "Ε",  απεφάσισε να εξωραΐσει άμεσα επτά αίθουσες διδασκαλίας, του Σχολείου αυτού, προσφέροντας ημερομίσθια σε τέσσερις ανέργους συμπολίτες μας, τους οποίους στηρίζει σε μηνιαία βάση. 

Και όλα αυτά, 
διότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε θαύματα, ΣΥΝ ΘΕΩ...

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου