menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", συμπαρίσταται και στους πρόσφυγες της Λέσβου.

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, ο Σύλλογος Συμπαρα-στάσεως Κρατου-μένων Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και ο Σταθμός Πρώ-των Κοινωνικών Βο-ηθειών της Ι. Μ. Δημητριάδος "ΔΙΑ-ΚΟΝΙΑ", απέστειλαν ανθρωπιστική βοή-θεια και στο νησί της Λέσβου, για να ενισχύσουν την κοινωνική υπηρεσία της Ι. Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου  που περιθάλπει εκατοντάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν στο νησί. Δεκαπέντε μεγάλα χαρτοκιβώτια με βρεφικά, παιδικά και γυναικεία ενδύματα ετοίμασαν οι εθελοντές του "Ε" και τα παρέδωσαν σε μεταφορική εταιρία  για να τα προωθήσει στον τελικό τους προορισμό. Τα έξοδα της μεταφοράς τα ανέλαβε μια φίλη του Συλλόγου, την οποία ευχαριστούμε εκ καρδίας. Πριν την ετοιμασία των δεμάτων, προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του π. Θεοδώρου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιάκωβο, ο οποίος αποδέχτηκε την προσφορά της τοπικής μας Εκκλησίας. Η συνεργασία των δύο τοπικών Εκκλησιών θα συνεχιστεί και στο μέλλον.



Επιστολή 
του Σ.Σ.Κ. Βόλου "Ο Εσταυρωμένος" 
προς τον Μητροπολίτη  Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου
κ. κ. Ιάκωβο


      Σεβασμιώτατε πάτερ, ευλογείτε,
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση επικοινωνούμε μαζί Σας και γραπτώς, για να Σας ενημερώσουμε πως και η Τοπική μας Εκκλησία – μέσω του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών «ΔΙΑΚΟΝΙΑ» και του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» - επιθυμεί να συνδράμει το θεάρεστο έργο Σας στον τομέα περίθαλψης και φιλοξενίας των χιλιάδων προσφύγων που καταφθάνουν στο ευλογημένο νησί Σας. Σας παρακαλούμε να δεχτείτε και τη δική μας προσφορά σε είδη ένδυσης (βρεφικά, παιδικά και γυναικεία) που Σας τα αποστέλλουμε με αγάπη και σεβασμό προς το σεπτό πρόσωπό Σας και το θεάρεστο έργο Σας.
«Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και οι 150 εθελοντές του επιθυμούν να συνεχίσουν αυτή τη συνεργασία μαζί Σας, με σκοπό τη στήριξη των εμπερίστατων αδελφών μας προσφύγων, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού της Τοπικής Σας Εκκλησίας, η οποία έχει επιστρατευθεί για να διακονήσει σε έναν δύσκολο τομέα που θέλει Ανθρώπους με καρδιά και ζήλο Χριστού.
Σεβασμιώτατε,
Ζητούμε την ευλογία Σας, ευχόμενοι ο Κύριος Ιησούς Χριστός και η Παναγία Μητέρα Του να Σας σκεπάζουν και να Σας ενδυναμώνουν στη δύσκολη αρχιερατική Σας διακονία.
Με σεβασμό και αγάπη Χριστού
Για το Δ.Σ.
                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Μπατάκας    


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου