menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!! (VIDEO)

                                            TU Delft - Ασθενοφόρο Drone
Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα από ένα πραγματικά πρωτότυπο τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο, μικρών διαστάσεων, το οποίο έχει αναλάβει καθήκοντα ... ασθενοφόρου!
Ειδικότερα, ο μηχανικός AlecMormot, απόφοιτος του πανεπιστημίου TUDelft στην Ολλανδία, κατασκεύασε ένα πρωτότυπο ασθενοφόρο κηφήνας, ικανό να σώσει ζωές σε έκτακτες καταστάσεις υγείας, φτάνοντας ΣΤΟΝ ασθενή ΣΕ συντομότερο Χρονικό διάστημα Από ΤΟΝ γιατρό. Έχει το GPS και δυνατότητα μεταφοράς ιατρικών βοηθημάτων σε αποστάσεις πάνω από 14 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Το συγκεκριμένο κηφήνας ΕΙΝΑΙ κατασκευασμένο από ανθρακονήματα ΚΑΙ ΤΑ Εξαρτήματα που Το αποτελούν έχουν παραχθεί από τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Ο νεαρός Ολλανδός αναφέρει πως το τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει φορτίο που φθάνει και τα 5 κιλά και είναι δυνατό να καλύπτει σε μικρό χρονικό διάστημα μία περιοχή 14 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Το πρωτότυπο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος που η τιμή του φτάνει τα 22.000 δολάρια, είναι εφοδιασμένο με μάσκα οξυγόνου αλλά και μια δόση ινσουλίνης, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ώστε το η δυνατή Άμεση αντιμετώπιση περιστατικών δύσπνοιας ΚΑΙ υπογλυκαιμικού ΣΟΚ.
iliaxtida.wordpress.com

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου