menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", κοντά στους 650 κρατούμενους της Λάρισας.


Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10η πρωϊνή, ένα φορτηγάκι της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, μετέφερε στη Λάρισα και παρέδωσε στην Κοινωνική Υπηρεσία της πολυπληθούς φυλακής της πόλης αυτής μια μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας εκ μέρους του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", της τοπικής μας Εκκλησίας 

Σ' αυτόν τον χώρο κράτησης στοιβάζονται 650 κρατούμενοι συνάνθρωποί μας,  η πλειονότητα των οποίων είναι άποροι. Η τοπική μας Εκκλησία, δια του "Εσταυρωμένου", εκτιμώντας τις ανάγκες και αυτής της φυλακής, ετοίμασε και παρέδωσε στην αρμόδια Κοινωνική Υπηρεσία πολλά αναγκαία είδη, όπως χειμωνιάτικα ενδύματα, εσώρουχα, είδη προσωπικής καθαριότητος, κουβέρτες, μπουφάν κ.α. Τόσο η παρουσία του π. Θεοδώρου, Υπευθύνου του "Ε" και της "Δ" , και των τριών συνεργατών του, όσο και η πλούσια προσφορά της τοπικής μας Εκκλησίας, ενίσχυσαν υλικά και ψυχολογικά όλους τους ανθρώπους της φυλακής, οι οποίοι εξέφρασαν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους και την ευγνωμοσύνη τους για την συνεχιζόμενες ανθρωπιστικές αποστολές. 

Ο "Εσταυρωμένος", με τη χάρη του Θεού και την έμπρακτη αγάπη των συνεργατών του,  θα συνεχίσει την δραστηριότητά του αυτή - που έχει επεκταθεί σ' ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα - και θα ενισχύει και άλλους χώρους κράτησης. Η ευλογία του Θεού είναι μεγάλη και μας επιτρέπει να την διανέμουμε όπου υπάρχει ανάγκη. 
Παρακαλούμε τους αγαπητούς συμπολίτες μας να συνεχίσουν τις προσφορές τους προς τον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ" για να ενισχύονται οι αναξιοπαθούντες αδελφοί μας. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου