menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ


Για δεύτερη φορά, ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος  και Αλμυρού "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", αποστέλλουν μια ικανή ποσότητα γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων στην  Οθρόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Νευροκοπίου. Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νευροκοπίου, παρέλαβε από τις νέες εγκαταστάσεις της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ" στο Βόλο (Θουκυδίδου 10) 65 μεγάλα δέματα για να τα προωθήσει στην γείτονα χώρα. 
Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟΣ" και η "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", συνεχίζουν τις ανθρωπιστικές αποστολές προς κάθε κατεύθυνση. Είναι πολύ παρήγορο, τούτη τη δύσκολη εποχή, να υπάρχουν δεκάδες συνάνθρωποί μας που εργάζονται καθημερινά ανιδιοτελώς και στις δύο αυτές εκκλησιαστικές δομές της τοπικής μας κοινωνίας για να ετοιμάσουν και να πραγματοποιήσουν τέτοιες εκδηλώσεις προς ανακούφιση εκατοντάδων πονεμένων και ταλαιπωρημένων ανθρώπων που μας καλούν σε βοήθεια. 
Μακάρι, η κοινωνία του Βόλου και των περιχώρων να συνεχίσουν να στηρίζουν τον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ" και τους δεκάδες συνεργάτες του για να έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη διακονία τους προσφέροντας ουσιαστική και άμεση βοήθεια στους δεκάδες άπορους Έλληνες, αλλά και τους άλλους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στην πατρίδα μας ως ξένοι και παρεπίδημοι. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου