menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ" για την ενίσχυση του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" και της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ"

Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και της Διοικητικής Επιτροπής του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «ΔΙΑΚΟΝΙΑ», που λειτουργεί ως παράρτημα του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ" που ετοιμάστηκε με πολύ μεράκι και ενδιαφέρον από τους εθελοντές, τους συνεργάτες και τους φίλους του Συλλόγου.  

Η "ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ", που θα φιλοξενηθεί στις νέες εγκαταστάσεις της «ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ», στο Βόλο (Θουκυδίδου 10, έναντι του ΙΚΑ και του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου), θα εγκαινιαστεί επισήμως από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. κ. Ιγνάτιο τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016  και ώρα 5:30 μ.μ. και θα λειτουργεί καθημερινά  (10:00 π.μ.- 13:00 μ.μ. και 6:00  μ.μ. – 9:00 μ.μ.) μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 23/4. 

Ο επισκέπτης, θα έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τη φιλότιμη προσπάθεια του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" λαμβάνοντας έναν λαχνό (των 2, 3, 5 ή των 10,00 Ε) ή αγοράζοντας μια όμορφη συσκευασία με χειροποίητα κουλούρια και γλυκά, τα οποία δημιούργησε μια ομάδα κυριών που στηρίζει τον «Ε» και τη δράση του. Όλοι οι λαχνοί κερδίζουν κάποιο δώρο, προσφορά κάποιων συμπολιτών μας που θέλησαν με τον τρόπο αυτό να συμβάλλουν στην επιτυχία της προσπάθειας του γνωστού ποια Συλλόγου που δραστηριοποιείται ιεραποστολικά και κοινωνικά με επιτυχία. Επίσης, στον χώρο αυτό θα πωλούνται όλες οι εκδόσεις του "Ε" και διάφορες προσφορές επιχειρήσεων και ιδιωτών. 

Σκοπός της "ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗΣ" είναι: η κάλυψη των εξόδων για την αγορά πολλών αναλώσιμων υλικών (για τη λειτουργία της «Δ»), αλλά και η αντιμετώπιση των εξόδων των ανθρωπιστικών αποστολών που πραγματοποιεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», εντός και εκτός της Ελλάδος. Προσκαλούνται όλοι οι συμπολίτες μας να στηρίξουν κι αυτή τη δραστηριότητα της Τοπικής μας Εκκλησίας, η οποία καλείται καθημερινά να μεριμνήσει για δεκάδες απόρους συνανθρώπους μας. 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου