menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", καλεί τους φίλους του να τον ενισχύσουν με μικροδώρα για την ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ που ετοιμάζει.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και η Δ.Ε. του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", θα πραγματοποιήσουν, πρώτα ο Θεός, μια ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΉ ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ (18 - 23 Απριλίου 2016) στην ανακαινισμένη (μερικώς) αίθουσα της ΝΕΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ του "Ε" και της "Δ"(Θουκυδίδου 10 - έναντι του Ι.Κ.Α. και του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου).

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης
είναι η οικονομική στήριξη του Συλλόγου, για την κάλυψη των εξόδων των ανθρωπιστικών αποστολών που πραγματοποιεί ο "Ε" σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και την αγορά όλων  των αναγκαίων αναλώσιμων υλικών για τη λειτουργία της «Δ», όπως πλαστικά γάντια, πλαστικές σακούλες - για τους επισκέπτες μας και για τα άχρηστα είδη - χαρτοκιβώτια, ταινίες και σχοινιά για την κατάλληλη προετοιμασία της συσκευασίας όλων των υλικών για αποθήκευση , νοσοκομειακές μάσκες - για την προστασία των εθελοντών που ασχολούνται με την διαλογή και ταξινόμηση των μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης, κλινοσκεπάσματα κ.α.


Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ
Όλα τα δώρα – από επιχειρήσεις και ιδιώτες –θα τοποθετηθούν όμορφα σε μεγάλα μεταλλικά τραπέζια για να προσφερθούν στους επισκέπτες μας με τον τρόπο της λαχειοφόρου. Μεταξύ των μικροδώρων θα υπάρχουν: εορταστικές συσκευασίες με κουλούρια και γλυκά (που ετοιμάζει μια ομάδα κυριών), συσκευασίες με μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, οι εκδόσεις του Συλλόγου (βιβλία, cd, dvd – Ντοκιμαντέρ), κοσμήματα (που δημιουργούν φοιτήτριες και εθελόντριες του «Ε»), υπέροχες χειροποίητες κατασκευές κ.α.
ΕΚΚΛΗΣΗ
Ο «Ε», καλεί τα μέλη και τους φίλους του να προσφέρουν διάφορα καινούργια μικροδώρα που θα εμπλουτίσουν την ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ. Σκοπός μας είναι να λαμβάνουν δώρα όλοι όσοι θα αγοράζουν λαχνούς υπέρ ενισχύσεως του «Εσταυρωμένου».  

ΕΓΚΑΙΝΙΑ
Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 5: 30 μ.μ.
Τον αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιος.



Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ
Όλες οι προσφορές των φίλων μας θα συγκεντρώνονται: 
1. Στη  "Δ Ι Α Κ Ο Ν Ι Α"  (Γ. Καρτάλη 9 με Γλάδστωνος, στο Βόλο) 
2. Στον  "Εσταυρωμένο" (Κ. Καρτάλη 152 - με Ανθ. Γαζή, στο Βόλο) 
3. Στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ Νικολάου Βόλου (για τον π. Θεόδωρο)
και από ώρες: 10:00 π. μ. -  12: 00 μ. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου