menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ (12/06/2016)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αλμυρού και η "ΚΑΤΑΦΥΓΗ" - το Παράρτημα του "Ε" στην πόλη του Αλμυρού - θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 12/06 και ώρα 7:30 μ.μ. δύο εκδηλώσεις στην πόλη του Αλμυρού, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου στη μνήμη του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Προστάτη των εθελοντών - συνεργατών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".


Στις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά στην είσοδο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αλμυρού, που θα μεταφερθεί στον Αλμυρό από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. κ. Ιγνατίου. Θα ακολουθήσει η τέλεση της Ιεράς Παρακλήσεως του Αγίου εντός του Ναού. Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας, οι πιστοί θα έχουν την ευλογία να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο και να παραλάβουν δωρεάν μια έγχρωμη εικόνα του Αγίου που είναι μια νέα έκδοση του Συλλόγου 



Στις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Ναού η προβολή του ντοκιμαντέρ: "ΚΙΚΥΝΗΘΟΣ, το γραφικό νησάκι των Τρικέρων". Την προβολή θα προλογίσει ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" και σκηνοθέτης της ταινίας. Οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις αυτές θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν και στην λαχειοφόρο - που θα έχουν ετοιμάσει τα μέλη του Παραρτήματος του Συλλόγου στον Αλμυρό - με σκοπό την οικονομική στήριξη του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".
Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.

Όσοι εκ των μελών και των φίλων του "Ε" επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Αλμυρού μπορούν να ακολουθήσουν το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τα Ιερά Λείψανα. Η αναχώρηση θα γίνει από το Βόλο στις 7:00 μ.μ. από τα ΕΛΤΑ (Δημητριάδος και Αγίου Νικολάου)

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου