menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Εορτή Κατηχητικού Ενορίας Παναγίας Φανερωμένης Σκοπέλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Ναού Παναγιάς Φανερωμένης, η γιορτή λήξης του κατηχητικού σχολείου της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης Σκοπέλου.
Παρουσιάστηκε ένα υπέροχο πρόγραμμα με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών της ενορίας, το οποίο περιελάμβανε κατηχητικά τραγούδια, θεατρική παράσταση και απαγγελίες ποιημάτων.
Την όλη προετοιμασία της εκδήλωσης την είχαν αναλάβει οι κατηχήτριες της ενορίας κα Ειρήνη Λιθαδιώτου, κα Φυλλιώ Χαραλάμπους και πρεσβυτέρα Χαρίκλεια, υπό την συνεχή επίβλεψη του εφημερίου του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Σκοπέλου πρεσβυτέρου Ευαγγέλου Κεχριώτη.
Την παιδική χορωδία συνόδευσε η ορχήστρα του πνευματικού κέντρου της ενορίας: Χριστοφόρος Λάσκος (φλάουτο, καβάλ), Κωνσταντίνος Σουρμαϊνης (κιθάρα), Γιώργος Γερακίνης (βιολί), Περικλής Πολυχρονόπουλος (ακορντεόν) και Κωνσταντίνος Μπατάκας (κρουστά-καχόν).
Παρόν στην εκδήλωση έδωσε πλήθος σκοπελιτών, μεταξύ άλλων ο Αρχιερατικός επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Κασσανδριανός και ο πρεσβύτερος Χρήστος Λιθαδιώτης εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παπαμελετίου) Σκοπέλου.


http://www.romfea.gr/

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου