menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" (ΦΩΤΟ)

Μια αντιπροσωπευτική ομάδα συνεργατών - εθελοντών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", συμμετείχε στην μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή που πραγματοποίησε  ο Σύλλογος την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 σε δύο Ιερά προσκυνήματα της Εύβοιας προς τιμήν των ανθρώπων εκείνων που ανιδιοτελώς στελεχώνουν όλες τις κοινωνικές δομές του. Το Δ.Σ. του Συλλόγου, οργάνωσε και πραγματοποίησε αυτό το ταξείδι  θέλοντας να εκφράσει εμπράκτως τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στους εθελοντές που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους: στο "ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΒΟΛΟΥ", στον Σταθμό Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ι.Μ.Δημητριάδος "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου κ.α. 

Λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου από το λιμάνι της Γλύφας  με προορισμό τον Αγίοκαμπο Ευβοίας. 

 Το πρώτο προσκύνημα έγινε στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαβίδ του Γέροντος. Μετά τγην αρτοκλασία, τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμ. π. Ιακώβου Τσαλίκη.

 Δέηση ενώπιον του άφθαρτου, χαριτόβρυτου και Ιερού Σκηνώματος του Οσίου πατρός ημών Ιωάννου του Ρώσσου

 "Ά Γ Ι Ε   Τ Ο Υ   Θ Ε Ο Υ   Π Ρ Ε Σ Β Ε Υ Ε   Υ Π Ε Ρ   Η Μ Ω Ν"

Όλοι οι συνεργάτες του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", έμειναν ικανοποιημένοι από τα δώρα που τους προσέφερε ο Θεός σ' ολόκληρη τη διαδρομή και ανανέωσαν την υπόσχεση πως θα συνεχίσουν τη διακονία τους με ζήλο και αγάπη για κάθε  δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.


 Με τη χάρη του Θεού και τις πρεσβείες τις Παναγίας και των αγίων, 
"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" θα συνεχίσει το έργο του και ευελπιστεί πως και άλλοι συμπολίτες μας θα τον στηρίξουν για να παραμείνει ακμαίος και δυνατός σε όλες τις οργανωμένες διακονίες του. Σήμερα, που η κρίση δοκιμάζει την πατρίδα μας, θα πρέπει όλοι όσοι πιστεύουν στο Θεό της αγάπης, τον Τριαδικό Θεό, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως όλους εκείνους που είναι εγκλωβισμένοι στα πάθη, τους πειρασμούς, τις δοκιμασίες, αλλά και στα κάγκελα της φυλακής. Να μεταφέρουν το μήνυμα της Εκκλησίας μας πως όλοι είμαστε αδελφοί εν Χριστώ και όλοι έχουμε υποχρέωση να ενωθούμε και να συμπορευτούμε σε έργα αγάπης.


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου