menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Β΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ για τους εθελοντές - συνεργάτες του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» θα πραγματοποιήσει μία ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική ΗΜΕΡΙΔΑ, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι τακτικοί και έκτακτοι εθελοντές – συνεργάτες του Συλλόγου. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης 16 Νοεμβρίου 2016(17:00 – 19:00), στη μικρή αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη 152 – Ανθίμου Γαζή).
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η βελτίωση των υπηρεσιών του Συλλόγου και η επέκταση των κοινωνικών δράσεων του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», με την ίδρυση και λειτουργία – από 1ης Ιανουαρίου 2017 - του νέου ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Θουκυδίδου 10, στον Βόλο).

 Στην Ημερίδα συμμετέχουν ως ομιλητές: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος – ο οποίος θα τελέσει και τον αγιασμό - ο Πρωτοπρ. Θεόδωρος Μπατάκας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», η κ. Ιουλία Τριανταφύλλου, Προϊσταμένη του «Κέντρου Στήριξης Ρομά και άλλων ευπαθών ομάδων Αλιβερίου» του Δήμου Βόλου, καθώς και η κ. Ειρήνη Φραγκούλη, συνεργάτης – διαμεσολαβητής του Κέντρου αυτού. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον διάλογο και τα συμπεράσματα. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου