menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μιας φυλακής προς τον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ"

Ευχαριστήρια επιστολή
                                      
Αγαπητέ πατέρα Θεόδωρε,
Με την επιστολή μας αυτή επιθυμούμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας για την τελευταία σας δωρεά. Θερμές ευχαριστίες  σε σας. ως υπεύθυνο της Διακονίας αγάπης προς τους κρατουμένους, αλλά και σε όλους όσους συνοδοιπορούν στο έργο σας, για τα πλουσιοπάροχα  δώρα σας.
Πάντα διακριτικός και πάντα διαθέσιμος να μας ακούσετε, να μας στηρίξετε, να μας συμβουλεύσετε και να προσευχηθείτε για μας και τις οικογένειες μας.
Με την επί σειρά ετών συνεργασία μας, έχετε δείξει τη βαθιά σας εκτίμηση για το έργο μας. Με την μηνιαία οικονομική ενίσχυση του "Ταμείου Δωρεών και Φιλόπτωχων,,  τα είδη ένδυσης και ιματισμού, τηλεκάρτες και τσιγάρα, έχετε συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση και διαφοροποίηση   των συνθηκών κράτησης των κρατουμένων , δίνοντάς τους χαρά και εμπιστοσύνη στο μέλλον.
Και πάλι θερμές ευχαριστίες  για τη γενναιόδωρη στήριξή σας και  περιμένουμε να μας καλέσετε, όταν θα έχετε τη δυνατότητα, για  την μηνιαία οικονομική συνδρομή  για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των απόρων κρατουμένων σε είδη πρώτης ανάγκης.
Με  εκτίμηση και σεβασμό,


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου