menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"

Όλες οι κοινωνικές δομές που στηρίζει "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" λειτουργούν κανονικά. Καθημερινά εξυπηρετούνται πολλοί συνάνθρωποί μας με τη βοήθεια και τον κόπο των δεκάδων εθελοντών - συνεργατών του Συλλόγου. 

1. Το Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων (Κ. Καρτάλη 152, στο Βόλο) λειτουργεί καθημερινά από τις 10 π.μ. - 12 μ Κάθε Παρασκευή διανέμονται στους δικαιούχους τα βοηθήματα και κατατίθενται τα σχετικά διακιολογητικά. 

2. Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) - Θουκιδίδου 10, στο Βόλο - απέναντι από την είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού - λειτουργεί καθημερινά από τις 10 π.μ. - 12 μ όπου δέχεται τις προσφορές των συμπολιτών μας, αλλά και προσφέρει τα αναγκαία σε άπορες οικογένειες, πρόσωπα και κοινωνικούς φορείς κ.α.

3. Ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" είναι ανοικτός καθημερινά, αλλά δεν λειτουργεί όπως λειτουργούσε μέχρι σήμερα. Το πρόγραμμά του έχει τροποποιηθεί, διότι οι περισσότερες υπηρεσίες του μεταφέρθηκαν στο (ΚΕ.Δ.Α.Β.).Συγκεκριμένα, 

  • "Η ΔΙΑΚΟΝΑ" ΔΕΝ δέχεται προσφορές σε ενδύματα, υποδήματα κ.λ.π. διότι οι εργασίες ταξινόμησης των προσφορών πραγματοποιούνται στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (Θουκιδίδου 10, στο Βόλο - απέναντι από την είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού )
  • "Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ", λειτουργεί κάθε Τρίτη (10 π.μ. - 12 μ.) για να εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τις πολλές περιπτώσεις των τσιγγάνων της περιοχής. 
  • "Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ", φιλοξενεί στις αποθήκες της όλα τα είδη που αγοράζει ο "Ε" για τους άπορους κρατούμενους (παπούτσια, εσώρουχα, είδη καθαριότητος, ενδύματα κ.α.).
4. Στους τέσσερις (4) ΞΕΝΩΝΕΣ του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" φιλοξενούνται καθημερινά 5 άπορα πρόσωπα. Σε έκτακτες περιπτώσεις ο Σύλλογος φιλοξενεί σε ξενοδοχεία της πόλεως του Βόλου και τη Ν. Ιωνίας.

Για πληροφορίες που αφορούν τον Σύλλογο και τις υπηρεσίες του μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 
  • 24210 30054 ( Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων)
  • 24210 20125  ( Ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ")
  • 24213 10021  ( Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) 
Αρθμ. Τραπεζικού λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 201/296205-53

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου