menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής ευχαριστεί τον «Εσταυρωμένο»

Μετά από παράκληση του τοπικού παραρτήματος (Βόλου) του Πυροσβεστικού Σώματος, ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" ανακαίνισε μερικώς ένα τμήμα του κτιριακού συγκροτήματος, όπου φιλοξενούνται οι υπηρεσίες του. Τα χρώματα προσέφερε η υπηρεσία της Πυροσβεστικής και τις εργασίες ανέλαβε να φέρει εις πέρας το Δ..Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ". Πρόκειται για την υλοποίηση ενός προγράμματος του Συλλόγου που έχει ως σκοπό την οικονομική στήριξη ανέργων. Η συνεργασία του "Ε" με δημόσιες  υπηρεσίες της περιοχής μας, ωφέλησε  τόσο τις  υπηρεσίες αυτές, που είχαν ανάγκη την ανακαίνιση κάποιων χώρων τους, όσο και κάποιους άνεργους, οι οποίοι εργάστηκαν και έλαβαν τα ημερομίσθιά τους. 

Μέχρι σήμερα, ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" έχει συνεργαστεί με τις εξής δημόσιες υπηρεσίες της πόλεώς μας: Δικηγορικό Σύλλογο, Δικαστικό Μέγαρο,  Κεντρικό Λιμεναρχείο, Ξενώνα "ΦΙΛΥΡΑ" (του Νοσοκομείου Βόλου), κρατητήρια Ελληνικής Αστυνομίας, 12ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, Ιερούς Ναούς (Αγ. Παρασκευής Βόλου, Αγ. Γεωργίου Βόλου, Αγ. Γερασίμου Βόλου, Μητροπολιτικός Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου), "Δός ημίν σήμερον" κ.α. 
Εκ του γραφείου του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Πύραρχος, Χαράλαμπος Πόζογλου, προς το Σύλλογο "Ο Εσταυρωμένος", που αφορά στην προσφορά του Συλλόγου σε εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού (ελαιοχρωματισμού) της Υπηρεσίας.
Αναλυτικά η επιστολή του κ. Πόζογλου:
“Αξιότιμο Δ. Σ, η κοινωνική προσφορά του συλλόγου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» χαίρει της αναγνώρισης και της εκτίμησης της Υπηρεσίας μας, λόγω του σημαντικού έργου που επιτελείται.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσετε εντάσσεται και ο καλλωπισμός των εγκαταστάσεων της Π. Υ. Βόλου.
Παρακαλούμε να δεχθείτε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας για το πολύπλευρο έργο σας, το οποίο δεν περνά απαρατήρητο στην τοπική κοινωνία.
Εύχομαι τα μέλη του «Εσταυρωμένου» να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν απλόχερα μέσω των δράσεων τους αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση".
http://www.taxydromos.gr/

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου