menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"

Υπάρχουν στιγμές θαυμασμού και ευχαριστίας προς τον Θεό, εξ αιτίας των πολλών ευεργεσιών Του προς τον Σύλλογό μας.  Ξαφνικά και "από το πουθενά", έρχονται στις κοινωνικές δομές του "Ε" διάφορα είδη, τα οποία αξιοποιεί το Δ.Σ. με διάκριση και φόβο Θεού. 

1. Προ ολίγων ημερών, δεχτήκαμε μια μεγάλη ποσότητα οσπρίων και ρυζιού (300 κιλά), τα οποία προωθήσαμε: στο Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων, στα Ενοριακά Σπίτια Γαλήνης Χριστού (Αγ. Γεωργίου Ιωλκού, Αγ. Παρασκευής, Αγ. Θεοδώρων, Αγίου Σπυρίδωνος Ν. Ιωνίας, Αγ. Νεκταρίου Ν. Ιωνίας, Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, Αγίου Γερασίμου, Φιλόπτωχο Ταμείο Αγίου Νικολάου Βόλου). Με τον τρόπο αυτό, ο "Εσταυρωμένος" θέλησε να στηρίξει, για μια ακόμη φορά, τις ενοριακές φιλανθρωπικές προσπάθειες. Η δωρεά αυτή ήταν καρπός αγάπης των υπευθύνων της "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", που πάντοτε έχουν τη στήριξη και την αγάπη και του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε εκ καρδίας για την προσφορά και την στήριξή τους.

2. Την προηγούμενη Παρασκευή, παραμονή της εθνικής μας επετείου (25 Μαρτίου), εκπρόσωπος της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, που εδρεύει στο Βόλο, παρέδωσε σε εκπρόσωπο του "Ε" (στο Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων Βόλου) έξι (6) τελάρα ψάρια (λαυράκια ιχθυοτροφείου), τα οποία διανεμήθηκαν την ίδια ημέρα: στα παιδιά της "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", σε τρία μοναστηράκια της περιοχής μας, σε άπορες οικογένειες και τα υπόλοιπα αποθηκεύτηκαν για να δοθούν στις επόμενες ημέρες. Θερμά ευχαριστούμε τον Διοικητή 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχο κ. Ιωάννη Κοντόπουλο και το Λιμεναρχείο Αιδηψού Ευβοίας, για την δωρεά και την έμπρακτη αγάπη τους προς την ευαίσθητη διακονία του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".
"Δ Ο Ξ Α   Τ Ω   Θ Ε Ω   Π Α Ν Τ Ω Ν   Ε Ν Ε Κ Ε Ν"

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου