menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ»

Από  πρόσφατη καλοκαιρινή εκδήλωση του "Ε" στο Βόλο  (Παναγία Γορίτσα)
Μετά τις δύο επιτυχημένες καλοκαιρινές εκδήλωση του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" -  στο Βόλο (Παναγία Γορίτσα, τον Ιούνιο) και στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Αγριάς (1η Ιούλιου) - θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη εκδηλώσεις στην περιοχή Αλμυρού, με σκοπό την προβολή των δύο παιδικών βιβλίων: «ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ» και «Ο… «ΠΕΙΡΑΤΗΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΡΚΟΥΛΑ» (ΕΚΔΟΣΗ «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ») και την οικονομική του ενίσχυση του Συλλόγου.

Η πρώτη, θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου και ώρα 8:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αλμυρού, με την ευθύνη του π. Ευσταθίου Βαρβαρέλη, Προϊσταμένου του Ναού, και των συνεργατών του.

Η δεύτερη, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 7:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτελεού. Για την οργάνωση και πραγματοποίηση αυτής της εκδηλώσεως συνεργάζονται: το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού, ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΤΕΛΕΟΥ και η μικτή ΧΟΡΩΔΙΑ του χωριού. Τα προγράμματα και των δυο αυτών εκδηλώσεων θα αναρτηθούν προσεχώς.


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου