menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ που παρουσιάζεται συχνά έξω από το κτήριο του ΚΕ.Δ.Α.Β. και της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ"

Με θλίψη δημοσιοποιούμε μια ακόμη ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ που παρουσιάζεται πολύ συχνά έξω από τα κτήρια των κοινωνικών δομών της Ι. Μ. Δημητριάδος (στο Βόλο) - που λειτουργούν καθημερινά ως παραρτήματα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" - με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών. Κάποιοι συμπολίτες μας, που δεν θέλουν να υπακούσουν στους κανονισμούς λειτουργίας της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ" (Γ. Καρτάλη 9) και του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (Θουκυδίδου 10), εγκαταλείπουν τις σακούλες με τις προσφορές τους έξω από τα κτήρια και μάλιστα στη διάθεση κάποιων που είναι εξαρτημένοι πια στο πλιάτσικο. Όλοι αυτοί - Έλληνες και αλλοδαποί - στήνουν καρτέρι, και αφού εντοπίσουν τη λεία τους, ανοίγουν τις σακούλες, επιλέγουν τα καλύτερα ενδύματα - προς ιδία χρήση ή προς πώληση - και τα υπόλοιπα τα διασκορπίζουν με μανία σ' ολόκληρη την περιοχή. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί μεγάλη δυσφορία στους γείτονές μας, αλλά και στους εθελοντές μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν κάτι (ως ελεημοσύνη) στον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ", θα πρέπει να επικοινωνούν με το ΚΕ.Δ.Α.Β. στο τηλέφωνο 2421310021 για να ενημερώνονται: α΄. για το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας και β΄. αν η προσφορά τους γίνεται αποδεκτή.

2. Από τον Ιούνιο 2018 μέχρι νεωτέρας, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (Θουκυδίδου 10) ΔΕΝ δέχεται γυναικεία και παιδικά ενδύματα, λόγω μεγάλου αποθέματος. Δεχόμαστε ΜΟΝΟ ανδρικά ενδύματα.

3. Η "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" (Γ. Καρτάλη 9) ΔΕΝ δέχεται πια προσφορές.

4. Προς ενημέρωση δε των συμπολιτών μας, έχουμε αναρτήσει μια μεγάλη ενημερωτική επιγραφή και 

5. Θερμά παρακαλούμε: ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ γιατί δημιοπυργείτε μεγάλο πρόβλημα. 
Εκ του Δ.Σ.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου