menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Στον Βόλο Ιερά Λείψανα του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδου

Εξαιρετική τιμή και ευλογία για την Τοπική μας Εκκλησία και τον λαό της περιοχής μας συνιστά η έλευση στον Βόλο τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του νεοφανούς Οσίου Γεωργίου Καρσλίδου, του Ομολογητού, το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Κυρίου Δράμας.
Η έλευση του Ιερού Λειψάνου εντάσσεται στο Δωδεκαήμερο Λατρευτικών εκδηλώσεων, ενόψει της εορτής του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου, που διοργανώνει ο Ιερός Μητροπολιτικός μας Ναός, από την Τετάρτη 28/11 έως την Κυριακή 9/12.
Το Ιερό Λείψανο θα μεταφέρει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, την Παρασκευή 30/11, στις 5.30μ.μ. και θα το υποδεχθεί επισήμως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος,επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του λαού. Μετά την υποδοχή, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. κ. Παύλου και στην συνέχεια θα ψαλεί η Παράκληση, το Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί του Οσίου Γεωργίου. 
Στις 8.30 μ.μ. θα ξεκινήσει ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Την Κυριακή 2/12, στον Μητροπολιτικό μας Ναό θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.
Το ιερό Λείψανο του Οσίου Γεωργίου του Καρσλίδου θα παραμείνει προς προσκύνηση έως την Παρασκευή 7/12.
Ολόκληρο το πρόγραμμα του ιερού Δωδεκαημέρου δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr
Εκ του Γραφείου Τύπου
Ανακοίνωση: 
Την αγρυπνία θα τελέσει ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του "Ε", υπέρ υγείας των μελών, των συνεργατών και των εθελοντών του Συλλόγου και των συμμετεχόντων στην Ενοριακή Σχολή Γονέων του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου. Καλούμε όλους τους συνεργάτες μας να προσέλθουν. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου