menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

"ΟΙ ΛΟΙΜΏΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΎ... ": Ομιλία της ιατρού κ. Κυρ. Καραλή στη Σχολή Γονέων Αγ. Νικολάου Βόλου

Η Ενοριακή Σχολή Γονέων του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου λειτουργεί κάθε Δευτέρα απόγευμα (6:30 μ.μ. - 7:30 μ.μ.) στην κεντρική αίθουσα της "ΚΑΤΑΚΟΜΒΗΣ " του Ιερού Ναού με γενικό θέμα: "Η ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ" (ΜΕΡΟΣ Β). Κατά διαστήματα, αναπτύσσονται και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα θέματα από επιστήμονες  της περιοχής μας που καλούνται να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες στη Σχολή.
Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου θα μιλήσει η ιατρός κ. Κυρατσώ Καραλή (ΩΡΛ) με θέμα: "ΟΙ ΛΟΙΜΏΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΎ". Οι λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού αφορούν συνήθως το φάρυγγα, το λάρυγγα, τις αμυγδαλές, την τραχεία, προκαλώντας τις αντίστοιχες παθήσεις φαρυγγίτιδα, λαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα και τραχειοβρογχίτιδα.Άλλες συχνές λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού είναι η γρίπη, η ιγμορίτιδα, η ωτίτιδα και η λοιμώδης μονοπυρήνωση. Οι λοιμώξεις του ανωτέρου αναπνευστικού είναι συνήθως ιογενείς.



Της ομιλίας θα προηγηθεί η τέλεση της ακολουθίας του παρακλητικού κανόνα στον Άγιο Λουκά, Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως και Κριμαίας (5:30 μ.μ. - 6:20 μ.μ.). ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου