menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ"

Με τη χάρη του Θεού, σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο δυο σημαντικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφρουπόλεως και προστάτη των εθελοντών - συνεργατών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ". 
  1. Την Δευτέρα 10 Ιουνίου (προς Τρίτη), θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου φυλάσσεται ένα μικρό τμήμα των ιερών λειψάνων του Αγίου. Η αγρυπνία θ' αρχίσει στις 8:30 το βράδυ και θα απολύσει στις 12:30 μετά τα μεσάνυκτα.
  2. Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική εκδήλωση  στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου με τη συμμετοχή: του Βυζαντινού χορού του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Βόλου και της φιλαρμονικής της νεανικής συντροφιάς του Ιερού Ναού Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λαρίσης. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πανοσιολ. Αρχιμ π. Νικηφόρος Κοντογιάννης, Εφημέριος του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Λαρίσης. Η εκδήλωση θ' αρχίσει στις 7:30 μ.μ. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2019, με τη συνεργασία την "ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟ".

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου