menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΝΕΑ ανθρωπιστική αποστολή για τους 700 κρατούμενους της φυλακής Λάρισας (20/12/19)

Μετά από παράκληση της Κοινωνικής Υπηρεσίας της πολυπληθούς ανδρικής φυλακής της Λάρισας,  ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" πραγματοποίησε σήμερα (20/12) μια ακόμη σημαντική ανθρωπιστική αποστολή για την ενίσχυση των 700 φυλακισμένων που κρατούνται στο σωφρονιστικό κατάστημα αυτό.  Είναι η αλήθεια πως η κρίση είναι πιο βαθειά στους χώρους κράτησης της πατρίδας μας. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εγκλείστων είναι μόνοι και ΑΠΟΡΟΙ.  Ο κρατούμενος εάν δεν έχει χρήματα δεν μπορεί να ζήσει ως άνθρωπος. Όλα πληρώνονται. Αυτός είναι ο λόγος που ο "Εσταυρωμενος" στηρίζει συχνά τις κοινωνικές υπηρεσίες των φυλακών της πατρίδας μας για να καλύπτουν αυτό το μεγάλο κενό. 

Δύο εθελοντές του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Θουκυδίδου 10) -παράρτημα του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"- μετέφεραν και παρέδωσαν στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες της φυλακής (της Λάρισας) μια ικανή ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης, όπως 73 μεγάλα χαρτοκιβώτια με ρούχα, παπούτσια, είδη προσωπικής καθαριότητος (οδοντόβουρτες, οδοντόπαστες, ξυριστικές μηχανές, σαπούνια, σαμπουάν κ.α.), κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες κ.α.

Πρό ημερών, πραγματοποιήθηκαν 4 ακόμη ανθρωπιστικές αποστολές στις τοπικές μας φυλακές (Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβετείας και Ε.Κ.Κ.Ν. Βόλου) και τα κρατητήρια της αστυνομίας και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.




▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου