menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Άλλη μια γενναιόδωρη ευλογία εν μέσω κορωναϊού!!!

Όπως και άλλη φορά τονίσαμε, πως ο Κύριος Ιησούς Χριστός έχει πολλούς τρόπους να ευλογεί και να στηρίζει θεάρεστες προσπάθειες, με σκοπό τη ενίσχυση των ελαχίστων παιδιών Του..

Σ' Εκείνον δεν υπάρχουν αδιέξοδα...

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", έχει να διηγηθεί πολλές τέτοιες θαυμαστές επεμβάσεις του Θεού. 

Άλλωστε, η 25χρονη διακονία του Συλλόγου μας είναι ένα αληθινό θαύμα, αφού δεν σταμάτησε ποτέ να ευεργετεί στο Όνομα του Τριαδικού Θεού...

Αν λάβεις κανείς υπόψη του πως ο "Ε" δεν έχει χρηματοδοτηθεί ποτέ από τον κρατικό κορβανά, καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοούμε... 

Χθες (07/05), παραλάβαμε μια μεγάλη ΔΩΡΕΑ από συνεργάτες και φίλους  μας που κατοικούν στα ΦΑΡΣΑΛΑ και σ' ένα χωριό της περιοχής του.

1. Το Δ.Σ. του Ιεραποστολικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Φαρσάλων "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΟΥΣΑ", μας προσέφερε 104 κιλά όσπρια (ρεβίθια και φακές)!!!

2. Ένας ευλογημένος κάτοικος της περιοχής αυτής, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, μας προσέφερε 440 κιλά φακές!!! 

Τα 544 κιλα όσπρια -που παραλάβαμε-  θα διανεμηθούν από το Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": σε άπορες οικογένειες και πρόσωπα, στο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, σε περιφερειακά Ενοριακά Σπίτια Γαλήνης Χριστού, σε Ιδρύματα κ.α.

Ευχαριστούμε τους δωρητές μας για την πολύτιμη προσφορά τους και ευχόμαστε ο Κύριος να τους ευλογεί και να τους στηρίζει.  ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, για όλες τις δωρεές  Του!!!
π. Υάκινθος

Την φωτογραφία δανειστήκαμε από την πηγή: 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου