menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Μάθημα αλληλεγγύης από μαθητές του 12ου Δημ. Σχολ. Βόλου...

Μας συγκίνησαν για μια ακόμη φορά τα μικρά  μας παιδιά, που έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να μας ΔΙΔΆΣΚΟΥΝ... 

Οι μαθητές και το πενταμελές προεδρείο της απερχόμενης ΣΤ΄1 τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, προσέφεραν ένα χρηματικό ποσόν για να στηρίξουν το έργο του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ". Τα χρήματα τα είχαν συλλέξει για να δώσουν δωρεάν εισιτήρια σε κάποιους συμμαθητές τους, που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκδρομή, που τελικά ματαιώθηκε λόγω πανδημίας...

Ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, ο υπεύθυνος του "Ε", συνοδευόμενος από τον κ. Λάμπρο Γιωτόπουλο, τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ., επισκέφθηκαν το σχολείο (26/06) -μετά από ευγενική πρόσκληση του κ. Γεωργίου Πούλιου, Διευθυντή- και παρέλαβαν το φακελάκι με την έμπρακτη αγάπη των παιδιών. 

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του "Ε", ευχαρίστησαν τον κ. Διευθυντή και το πενταμελές συμβούλιο των μαθητών και προσέφεραν ως αντίδωρο: 25 παιδικά βιβλία, για όλα τα παιδιά της ΣΤ΄τάξης και 2 βιβλία: "ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" και το "ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ", για τη βιβλιοθήκη του Σχολείου τους. 

Η λιτή αυτή εκδήλωση, που έγινε στον ευρύχωρο διάδρομο του  Σχολείου, χαροποίησε όλους τους παρευρισκόμενους: δασκάλους, γονείς και μαθητές. Να σημειωθεί δε, πως η επιλογή του "Ε" έγινε από τα ίδια τα παιδιά χωρίς καμία επιρροή εκ μέρους των μεγάλων. 

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους δασκάλους και τα παιδιά μας για την έμπρακτη διδασκαλία και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Προ ολίγων ετών, μία μαθήτρια του σχολείου αυτού, η Ρ.Τ. απέστειλε επιστολή στο Δ.Σ. του συλλόγου μας με την παράκληση να συμβάλλει στην ανακαίνιση κάποιων χώρων του σχολείου. Ο "Ε", με τη συνεργασία:  του Διευθυντή και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, ανακαίνισε: δύο αίθουσες και έναν μεγάλο διαδρόμου του 12ου Δημ. Σχολείου Βόλου.

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου