menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": ΠΡΟΣΦΟΡΑ 410 βιβλίων σ' όλους τους κληρικούς της Ι.Μ.Δημητριάδος.

Όπως είναι γνωστό στους φίλους του "ΕΣΤΑΥΑΡΩΜΕΝΟΥ", αλλά σ' όλους τους συμπολίτες μας, ο Σύλλογος έχει να επιδείξει μια ενδιαφέρουσα εκδοτική δημιουργία.

Έχει εκδώσει: βιβλία, ντοκιμαντέρ (DVD), τραγούδια και ψαλμούς στον Άγ. Λουκά (CD), καρτ ποστάλ, εικόνες κ.α. ενδιαφέροντα με σκοπό να μεταδώσει τα σωτήρια μηνύματα της Εκκλησίας μας, αλλά και να έχει μια πηγή οικονομικής στήριξης των δράσεών του.

Βεβαίως, ο πρώτος σκοπός του "Ε" δεν είναι τα χρήματα. Αυτό αποδεικνύεται από τις δωρεές που κάνει κατά καιρούς. 'Ήδη, έχει δωρίσει δεκάδες βιβλία σ' όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Ν. Μαγνησίας, στις φυλακές, στους επισκέπτες του ΚΕ.Δ.Α.Β. κ.α.

Σήμερα (11/06), ανήμερα  της εορτής του Αγίου Λουκά του Ιατρού (Πέμπτη 11/06), με απόφαση του Δ.Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", διανεμήθηκαν /ΔΩΡΕΑΝ σ' όλους τους κληρικούς της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού 410 αντίτυπα των δύο βιβλίων του π. Θεοδώρου Μπατάκα, Προέδρου του Δ.Σ. του "Ε": "Ο ΙΕΡΕΥΣ ως προεστός και εξομολόγος" και ""ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ με Χριστό και Εκκλησίας", ως έκφραση σεβασμού στα ιερατικά πρόσωπα και επ' ευκαιρία της συμπληρώσεως 25 ετών διακονίας και κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου.  

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου