menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": ΔΥΟ νέες αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αττική.

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί (17/09) δύο ακόμη ανθρωπιστικές αποστολές στην Αττική. Δύο εθελοντές του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) -παράρτημα του "Ε"- μετέφεραν στην Αθήνα και στον Κορυδαλλό (με φορτηγό της Ι. Μ. Δημητριάδος) την έμπρακτη αγάπη της Τοπικής μας Εκκλησίας μία ικανή ποσότητα παιδικών και γυναικείων ενδυμάτων, αλλά και άλλων αναγκαίων είδών. 

Η πρώτη ποσότητα της ανθρωπιστικής βοήθειας (56 χαρτοκιβώτια με παιδικά ενδύματα κ.α.) παραδόθηκε σε εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων των Πολυτέκνων: Π.Ε.ΦΙ.Π. (Ακαδημίας 78Δ, Αθήνα, 10678, Αττικής). Ο φιλανθρωπικός αυτός σύλλογος-ένωση, στηρίζει τους συλλόγους των πολυτέκνων ολοκλήρου της Ελλάδος και μέσω αυτών πολύτεκνες οικογένειες που χρήζουν άμεσης στήριξης. Η συνεργασία του "Ε" με την Π.Ε.ΦΙ.Π. είναι δεδομένη. Στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες αποστολές.

Η δεύτερη ποσότητα της ανθρωπιστικής βοήθειας (26 χαρτοκιβώτια με τα κάτωθι είδη: γυναικεία ενδύματα, 20 σεντόνια, 50 εσώρουχα, 30 πετσέτες, 50 σερβιέτες, 62 καλτσόν, 13 ζ υποδημάτων, 20 κουβέρτες, 50 μαξιλαροθήκες, 50 σφουγγάρια κουζίνας, 50 σφουγγαρίστρες, 50 vettex,) παραδόθηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία της Γυναικείας Φυλακής Κορυδαλλού.  

Οι ανάγκες σ' όλες τις φυλακές της πατρίδας μας είναι μεγάλες. Ως εκ τούτου, το Δ.Σ. του "Ε" συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον τις αποστολές του, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών-συνεργατών του και των συμπολιτών μας που στηρίζουν οικονομικά κάθε διακονία του συλλόγου.


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου