menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Γραφική ύλη κ.α. στο 10ο Δημ. Σχολείο Ν. Ιωνίας

Λάβαμε την εξής ευχαριστήρια επιστολή από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας (Αλιβερίου), για την προσφορά του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" υπέρ των απόρων μαθητών του.

"...π. Θ. με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας, για την αποστολή σχολικών ειδών για τους μαθητές του 10ου Δημ. Σχολείου Ν. Ιωνίας. 

Οι μαθητές του σχολείου μας πάντα αντιμετώπιζαν προβλήματα επιβίωσης. Σήμερα, όμως, τα προβλήματα αυτά έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις λόγω και της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας. 

Πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σε σχολικά είδη.

Η αποστολή των σχολικών ειδών στο σχολείο μας, μπορεί να μην έλυσε -και δεν μπορούσε να λύσει-, οριστικά τα μεγάλα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν πολλοί μαθητές, αλλά να είστε σίγουρος ότι η προσφορά σας έδωσε μια μεγάλη ανάσα βοήθειας σε όσους μαθητές ευεργετήθηκαν  από την προσφορά σας. 

Τα πράγματα που παραλάβαμε από τον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ", στις 25/09/2020, είναι τα παρακάτω: σχολικές τσάντες, τετράδια σπιράλ, μολύβια, στυλό, ξύστρες, γομολάστιχες, χάρακες, μπλόκ ζωγραφικής, διαφάνειες και 62 συσκευασίες σπιράλ. 

Κλείνοντας την επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσουμε για όλα όσα προσφέρεται στο σχολείο μας και να ευχηθούμε  η συνεργασία που έχει ξεκινήσει να έχει συνέχεια.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων                                    Ο Διευθυντής του Σχολείου 

                                                                        Τάσος Γούκος


Σημείωση.

Ο Σύλλογός μας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το σχολείο αυτό, έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για την στήριξη των ασθενεστέρων οικογενειών των μαθητών. Δυο φορές το χρόνο, ο "Ε" και οι συνεργάτες του, προσφέρουν μεγάλες ποσότητες ενδυμάτων και υποδημάτων, αλλά και σχολικών ειδών. Σε κεντρική αίθουσα του σχολείου δημιουργείται μία έκθεση όλων των προσφερομένων ειδών, με την πολύτιμη βοήθεια του Διευθυντή κ. Τάσου Γάκου, και, στη συνέχεια, έρχονται οι γονείς και επιλέγουν τα αναγκαία. 

Το σημαντικό είναι πως και το σχολείο αυτό πραγματοποιεί μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και τα έσοδά της προσφέρονται για τις ανάγκες του συλλόγου μας. Εμείς ευχαριστούμε τον κ. Τάσο Γούκο και τους συνεργάτες του για την άριστη και πολυετή συνεργασία. Μακάρι να τους μιμηθούν και τα 'άλλα σχολεία.


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου