menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Βοηθήματα κατ' οίκον.

Παρ' όλη τη δυσκολία που έφεραν τα αναγκαία μέτρα της Κυβέρνησης, λόγω της πανδημίας, το Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "Εσταυρωμένος" δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά του να στηρίξει όλες οι οικογένειες που φροντίζει. 

Με φροντίδα του κ. Λάμπρου Γιωτόπουλου, Αντιπροέδρου του Δ.Σ., ολοκληρώθηκε με επιτυχία  η αποστολή παράδοσις κατ' οίκον των μηνιαίων οικονομικών βοηθημάτων και των ειδών διατροφής 

Είναι γνωστό πια  πως ο "Ε" 'έχει ανοίξει την αγκαλιά του σ' όλες τις ευπαθείς ομάδες της περιοχής μας και βοηθά στο μέτρο του δυνατού. 

Επιλέγει δε τα πιο σοβαρά περιστατικά προσφέροντας: μηνιαία οικονομικά βοηθήματα, έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, υποτροφίες και διατακτικές για την αγορά τροφίμων, καυσόξυλα, φάρμακα κ.α.. αναγκαία είδη.  

Στηρίζει, επίσης, τις δυο τοπικές φυλακές, το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, τα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, τον Ξενώνα "ΦΙΛΥΡΑ", την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου, στο Αλιβέρι, το Γηροκομείο Καναλίων και άλλα ιδρύματα και Κοινωνικές Υπηρεσίες της περιοχής μας.

Όλα αυτά με την πολύτιμη σύμπραξη των συνεργατών-εθελοντών του "Ε", αλλά και των ανθρώπων που εμπιστεύονται το Σύλλογο


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου