menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Λιτή η φετινή πανήγυρις του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου

Την μνήμη του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου ετοιμάζονται να εορτάσουν ο Βόλος και σύμπασα η Τοπική μας Εκκλησία, το Σαββατοκύριακο 5-6/12, με επίκεντρο τον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό μας Ναό. Η φετινή Πανήγυρις θα είναι λιτή και σε ένα αυστηρά περιορισμένο περιβάλλον, που επιβάλλουν οι έκτακτες υγειονομικές συνθήκες, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

          Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ιεράς Πανηγύρεως, την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης.

          Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει. Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιερού Ναού.

          Στις 5μ.μ. θα ψαλούν ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση του Αγίου Νικολάου.


          Οι Ιερές Ακολουθίες της Πανηγύρεως θα μεταδίδονται απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό Σταθμό ASTRA, τον Ρ/Σ της Ιεράς Μητροπόλεως «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και διαδικτυακώς:

1.     Από την ιστοσελίδα https://myro-volos.gr/

2.     Από την σελίδα στo Facebook: https://www.facebook.com/myrovolos/

3.     Mέσω του καναλιού στο Youtube με την επωνυμία: ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου