menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Που μπορώ να βρω τις εκδόσεις του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ";

Με τη χάρη του Θεού και πολύ κόπο συγγράψαμε, και εκδώσαμε  27 βιβλία και έναν ικανό αριθμό DVD-ντοκιμαντέρ, αλλά και CD. 

Στόχος μας -και μ' αυτή την δραστηριότητα- είναι να συμβάλλουμε στην πνευματική οικοδομή των συνανθρώπων μας, αλλά και να στηρίξουμε οικονομικά όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Για να δραστηριοποιηθεί ένας τέτοιος οργανισμός, όπως είναι ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", χρειάζονται χρήματα. Δεν αρκούν μόνο τα προγράμματα και η διάθεση των συνεργατών του. Ναι, αυτά είναι η ατμομηχανή, αλλά χωρίς καύσιμα ΔΕΝ γίνεται τίποτε.

Από το ξεκίνημα της διακονίας μας (1955), το Δ.Σ. αποφάσισε να μην επιδιώξει χρηματοδοτήσεις από την Ευρώπη και την Ελληνική Πολιτεία, όπως κάνουν πολλές Μ.Κ.Ο. 

Οι άνθρωποι του "Ε" αφέθηκαν με εμπιστοσύνη στην πρόνοια του Θεού, που ευλογεί τον κόπο, τον ιδρώτα και τον χρόνο των διακόνων του.

Τις εκδόσεις του Συλλόγου μπορείτε να τις βρείτε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, στα εκκλησιαστικά βιβλιοπωλεία της πόλης μας και στο γραφείο του "Ε" (Κ. Καρτάλη 152). 

Μπορείτε, επίσης, να μας ενημερώσετε μέσω του e-mail: oestauromenos@gmail.com κι εμείς να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με το ταχυδρομείο.

Αγαπητοί μας φίλοι,
Εμείς βάζουμε τον κόπο και τον χρόνο μας, 
κι εσείς μπορείτε να βοηθήστε τη διακονία μας
αγοράζοντας ένα βιβλίο, 
σε μια συμβολική τιμή. 
 * * * 
ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ TOY "E"











ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ 





▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου