menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Μάλλινα σκουφάκια, γάντια και ενδύματα για κρατούμενους.

Με αγάπη και χαρά το Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο  "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" ανταποκρίθηκε άμεσα σε παράκληση των Κοινωνικών Λειτουργών του Ε.Α.Κ..Κ. Ν. Κασσαβετείας και προμηθεύτηκε πενήντα (50) μάλλινα σκουφάκια και γάντια για τους κρατούμενους που εργάζονται σε εξωτερικές εργασίες της φυλακής. 

Προ ολίγων δε ημερών -και στο πλαίσιο των ενεργειών για την αναμενόμενη κακοκαιρία- απέστελλε στις φυλακές  Κασσαβετείας δώδεκα (12) χαρτοκιβώτια με χειμωνιάτικα ενδύματα για την προστασία των ανηλίκων κρατουμένων από το κρύο.

Επίσης, μια ακόμη αποστολή πραγματοποιήθηκε και για τους άπορους φυλακισμένους του  Ε.Κ.Κ.Ν. Βόλου (φυλακή για ανήλικους αλλοδαπούς). Παρέλαβαν μια ικανή ποσότητα χειμερινών ενδυμάτων και ξενόγλωσσα αντίτυπα της Κ. Διαθήκης.

Τη ίδια φροντίδα και αγάπη από τον "Ε" απολαμβάνουν: οι φυλακές της πατρίδας μας, το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, τα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ο Ξενώνας "ΦΙΛΥΡΑ", η "Κιβωτός του Κόσμου", οι Δομές φιλοξενίας προσφύγων, σχολεία και άλλα ιδρύματα.

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!

Ευχαριστήριο από τη φυλακή Κασσαβετείας 
     
         Σεβαστέ μας π. Θεόδωρε

          Με το παρόν έγγραφο σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, για παροχή αναγκαίων ειδών για  τους άπορους κρατούμενους του Καταστήματός μας, και την αποστολή (12) κιβωτίων με είδη ένδυσης. Παρακαλούμε να  διαβιβάστε τις ευχαριστίες μας και στους πολύτιμους συνεργάτες του Συλλόγου που παρά τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, λόγω της πανδημίας, έχετε όλοι στη σκέψη σας και τους κρατούμενους των καταστημάτων και τους ενισχύετε με είδη πρώτης ανάγκης. Ευχόμαστε να σας δίνει ο Θεός υγεία να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο σας.

            Ο ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ                                            Η ΚΟΙΝ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

Στέφανος. Ραφτόπουλος                                       Χριστίνα Τιμπλαλέξη


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου