menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Συμπαράσταση στα παιδιά της "ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ"

Προς: «ΣΣΚ Ο Εσταυρωμένος»

Αγαπητοί μας,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ένα θερμό ευχαριστώ για την προσφορά σας στη μορφή οικονομικής ενίσχυσης (400€), για πετρέλαιο θέρμανσης στο παράρτημα του Α.Βόλου, για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Η Κιβωτός του Κόσμου, όπως ήδη γνωρίζετε, δημιουργήθηκε πριν από 22 χρόνια από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και όλο αυτό το διάστημα στηρίζει και μεγαλώνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες όλα τα παιδιά που ήρθαν και βρίσκονται πια κοντά μας. Υπάρχουν δομές σε όλη την Ελλάδα, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή, στην Κόνιτσα, στη Χίο, στην Καλαμάτα και στο Βόλο. Στο Βόλο λοιπόν, η Δομή λειτουργεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Διμήνι, καθώς πολύ πρόσφατα ξεκίνησε και η λειτουργία του Παραρτήματος στον Άνω Βόλο και αυτή τη στιγμή μεγαλώνουν στην ζεστή και φιλόξενη οικογένεια μας είκοσι οχτώ αγοράκια (κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας) . Ο αγώνας για το μεγάλωμα των παιδιών μας είναι μεγάλος και διαρκής καθώς αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την φροντίδα για την ανατροφή και τη διαπαιδαγώγησή τους . Ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι περνάμε, σας χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

            Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγενική σας χορηγία και την στήριξη του έργου μας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε κοντά μας σε κάθε βήμα μας.

 

                                                                                                                 Με εκτίμηση,

                                                                                            

                                                                                                 Κιβωτός του Κόσμου- Βόλου


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου