menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ευχαριστίες προς τον "Εσταυρωμένο" από τους κρατούμενους της Φυλακής Λάρισας.

Προ ημερών, ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστι-κής Βοήθειας (Κ.Ε.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος -παράρτημα του "Ε"- πραγματοποίησαν μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή για τη στήριξη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Καταστήματος και των 750 κρατουμένων ανδρών. Για το λόγο αυτό, λάβαμε μια ευχαριστήριο επιστολή την οποία σας γνωστοποιούμε. 

"Επιθυμούμε να εκφράσουμε εκ μέρους των κρατουμένων και της Υπηρεσίας μας, για μια ακόμη φορά, τις θερμότερες των ευχαριστιών μας στα μέλη του Συλλόγου σας και σε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια  για συγκέντρωση ειδών ένδυσης και ατομικής καθαριότητας υπέρ των απόρων κρατουμένων και του Καταστήματός μας...

Η αποστολή δεμάτων .... αποτελεί πραγματικά τον καρπό αγάπης των συμπολιτών σας και αποδεικνύει  εμπράκτως το πραγματικό ενδιαφέρον σας προς μια απαξιωμένη, δυστυχώς, κοινωνία όπως αυτή των κρατουμένων.

Επιπροσθέτως όμως, η κίνησή σας αυτή μας συγκινεί για πολλοστή φορά και δείχνει ότι μας έχετε πάντα στις προτεραιότητές σας και, ως εκ τούτου, μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο κοινωνικό μας έργο".

Με εκτίμηση
                                                   Ο Διευθυντής                                Η Προϊσταμένη της Κ. Υ.                                             

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου