menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Η προσφορά του "Εσταυρωμένου" σε οικονομικά βοηθήματα και μηνιαίες μαθητικές υποτροφίες.

Όσοι διακονούμε στις κοινωνικές δομές τις Τοπικής μας Εκκλησίας -που λειτουργούν ως παραρτήματα του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"- μένουμε έκπληκτοι από τις πλούσιες ευλογίες που μας προσφέρει η Θεία πρόνοια. 

Σε μια εποχή ποικίλης και παγκόσμιας κρίσης, ένας μικρός εκκλησιαστικός σύλλογος παραμένει ενεργός προσφέροντας στην τοπική μας κοινωνία -χωρίς θόρυβο- ανάσες ζωής.  

Και όχι μόνο αυτό.... συνεχώς απλώνει την δραστηριότητά του ανοίγοντας την αγκαλιά του και σε άλλες ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και πρόσωπα. 

Δεν έχει χρηματοδοτηθεί ΠΟΤΕ από τον ευρωπαϊκό ή τον κρατικό...κορβανά και πάρα ταύτα ενισχύει υλικά και οικονομικά πολλούς (φυλακές, ιδρύματα, κρατητήρια, άπορες οικογένειες και εγκαταλειμμένα πρόσωπα κ.α.  ).

Γνωστοποιούμε (προς χάριν των συνδρομητών, των δωρητών και των φίλων του "Ε") έναν μικρό οικονομικό απολογισμό σε σχέση: με τα οικονομικά βοηθήματα και τις μηνιαίες υποτροφίες (χωρίς να υπολογίσουμε τις διάφορες αγορές υπέρ τρίτων), για την περίοδο από 1η; Ιανουαρίου - 11η Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

ΟΙΚΟΝ/ΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ:  1.920,00Ε
ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ: 5.760,00Ε
                              ΣΥΝΟΛΟ:   7.680,00Ε

Ο Θεάνθρωπος Κύριος Ιησούς Χριστός.


    Δ Ο Ξ Α   Τ Ω   Θ Ε Ω   Π Α Ν Τ Ω Ν   Ε Ν Ε Κ Ε Ν 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου