menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς τους συνεργάτες του Κέντρου Υποδοχής Κρατουμένων του "Ε".

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: Εκδήλωση του "Ε" για συνεργάτες.

Μετά από τις τελευταίες εκλογές (10/06/2021) και την ανάδειξη του ΝΕΟΥ Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" (Ε), άρχισαν οι προσπάθειες βελτίωσης ΟΛΩΝ των εκκλησιαστικών δομών που λειτουργούν υπό την ευθύνη του Συλλόγου. Όλες οι υπευθυνότητες, οι διακονίες και οι λειτουργίες των δομών θα ξεκινήσουν από μηδενική βάσει.

Για τον λόγο αυτό, το Δ.Σ. διένειμε διακονίες σε συνεργάτες-εθελοντές που θέλησαν να αναλάβουν ευθύνες και αναπτύξουν μια νέα δραστηριότητα. 


1. Ο κ. Λάμπρος Γιωτόπουλος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.,
ορίστηκε ως Υπεύθυνος του ΚΕ.Δ.Α.Β και του Σ.Π.Κ.Β. "ΔΙΑΚΟΝΙΑ".

2. Η κ. Κερασία Παπαγεωργίου-Γκαβανούδη, Μέλος του Δ.Σ., 
ορίστηκε ως Υπεύθυνη του Κέντρου Υποδοχής Κρατουμένων και άλλων ευπαθών ομάδων (Κ. Καρτάλη 152 - Ανθίμου Γαζή, στο Βόλο), με βοηθό την κ. Αικατερίνη Μπαρμπάκου, εθελόντρια του "Ε".

3. Ο κ. Νεοπτόλεμος Δημουλάς, Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., ορίστηκε ως Υπεύθυνος του τομέα που ασχολείται με θέματα νομικής και δικαστικής φύσεως.

4. Η κ. Ελένη Σούκια-Κολοβούς, Ταμίας του Δ.Σ., ορίστηκε ως υπεύθυνη του λογιστηρίου του "Ε".

5. Ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Πνευματικός Υπεύθυνος του "Ε"(βάσει του καταστατικού του Συλλόγου), ορίστηκε και ως Υπεύθυνος των τριών χώρων φιλοξενίας (ΞΕΝΩΝΩΝ) και του Εργαστηρίου Ραπτικής.

Για το ΝΕΟ ξεκίνημα, θα πραγματοποιηθούν ειδικές συνάξεις των υπευθύνων (της κάθε δομής ξεχωριστά) με τους εθελοντές-συνεργάτες, για να συζητηθούν όλα τα θέματα, που απασχολούν την κάθε υπηρεσία και να ληφθούν αποφάσεις που θα εκτιμήσει το Δ.Σ. για την περαιτέρω συνέχιση της συνεργασίας. Ως πρώτη συνάντηση, αποφασίστηκε να γίνει ΜΟΝΟ για κείνους του διακονούν στο ΚέντροΥποδοχής Κρατουμένων και άλλων ευπαθών ομάδων 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ. Σ του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"
προσκαλεί τους συνεργάτες-εθελοντές, 
που διακονούν στο Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων 
και άλλων ευπαθών ομάδων, 
να συμμετάσχουν στην σύσκεψη  
που θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Συλλόγου
-Κ. Καρτάλη 152, στο Βόλο- 
την Παρασκευή 25/06 και ώρα 12η μεσημβρινή

Η παρουσία όλων θεωρείται αναγκαία
Εκ του Δ.Σ.



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου