menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Νέα ανθρωπιστική αποστολή στην Αθήνα, για τη στήριξη απόρων πολυτέκνων οικογενειών.

Με τη χάρη του Θεού, την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου και την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του  Συλλόγου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", πραγματοποι-ήθηκε σήμερα (7/10), μία ακόμη ανθρωπιστική αποστολή, για την ενίσχυση του έργου της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π.). 

Το φιλανθρωπικό αυτό σωματείο έχει πανελλήνια ακτίνα δράσης και στηρίζει ποικιλοτρόπως τις άπορες πολύτεκνες οικογένειες. 

Ο "Ε", έχει πραγματοποιήσει, μέχρι σήμερα, τέσσερις ακόμη ανθρωπιστικές αποστολές,  συνεργαζόμενος άριστα με το Δ.Σ. της Π.Ε.ΦΙ.Π.

Σήμερα το πρωί, δυο εθελοντές του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", μετέφεραν στην Αθήνα και παρέδωσαν σε εκπρόσωπο του Δ.Σ. της Ένωσης μια ικανή ποσότητα (98 χαρτοκιβώτια) παιδικών ενδυμάτων, ελαφρώς μεταχειρισμένων, για να διανεμηθούν σε άπορους πολύτεκνους αδελφούς μας 

Το Δ.Σ. του "Ε", ευχαριστεί τους δύο συνεργάτες μας για τον κόπο που κατέβαλαν, αλλά όλους τους εθελοντές του Συλλόγου που ετοίμασαν την αποστολή. 






▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου