menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

"ΕΣΤΡΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Χέρι βοηθείας και για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην περιοχή μας

Μετά από αίτημα των αρμοδίων υπηρεσιών της δομής προσφύγων της περιοχής μας, ο "Εσταυρωμένος" κινητοποιήθηκε άμεσα και παρέδωσε προ ημερών στους υπευθύνους του χώρου φιλοξενίας 30 παπλώματα για την ενίσχυσή των προσφύγων και των οικογενειών τους. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στηρίζει κάθε θεάρεστη προσπάθεια που αποβλέπει στην ανθρώπινη διαβίωση και των φιλοξενουμένων αλλοδαπών αδελφών μας. 

Από την πρώτη στιγμή, που εμφανίστηκαν στην πατρίδα σας οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, δραστηριοποιήθηκε άμεσα και έδωσε χέρι βοηθείας σε εκατοντάδες ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας. 

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟΣ", με τη βοήθεια των εθελοντών-συνεργατών του, που διακονούν στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημνητριάδος -παράρτημα του Συλλόγου- Θουκυδίδου 10, στο Βόλο, έχει πραγματοποιήσει και στο παρελθόν δεκάδες ανθρωπιστικές αποστολές (Μόζα, Άλλη Μεριά, Κουτσόχερο, Λάρισα κ.α., αλλά και σε πολλές φυλακές, όπου κρατούνται εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες).

Η τοπική μας Εκκλησία -και δια του "Ε"- βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής αλληλεγγύης, με σκοπό την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων αδελφών μας χωρίς να κάνει διακρίσεις. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου