menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Ο Βόλος υποδέχεται την Παναγία Ξενιά και την Αγία Ζώνη της Παναγίας μας

          Ξεχωριστή τιμή και ευλογία συνιστά για την πόλη μας η έλευση και ολιγοήμερη παραμονή στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου της Προστάτιδος και Εφόρου της Τοπικής Εκκλησίας της Δημητριάδος Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Ξενιάς και της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Παναγίας κάτω Ξενιάς.

          Τα πανσεβάσμια ιερά Κειμήλια θα μεταφέρει στον Μητροπολιτικό μας Ναό η Ηγουμένη της Μονής Γερόντισσα Νυμφοδώρα, την Παρασκευή 3/12, στις 6.00 μ.μ. και θα τα υποδεχτεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού. Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ στις 8.30 μ.μ. θα ξεκινήσει ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.

          Η έλευση των ιερών κειμηλίων εντάσσεται στο επταήμερο (1-7/12) πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων επί τη μνήμη του Πολιούχου και Προστάτου μας Αγίου Νικολάου και θα παραμείνουν προς προσκύνηση στον Ιερό Ναό μέχρι την Τρίτη 7/12. Ολόκληρο το πρόγραμμα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου