menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Μία ακόμη στέγη φιλοξενίας παραχωρήθηκε στον "Εσταυρωμένο" από τον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, το Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "Εσταυρωμένος" αποδέχτηκε την παραχώρηση χρήσης ενός μικρού διαμερίσματος, από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο (Ε.Σ.) του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, για να αξιοποιηθεί ως χώρος φιλοξενίας αστέγων συμπολιτών μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Ε.Σ. και Προϊστάμενο του Ιερού Ναού: Αρχιμ. π. Επιφάνιο Οικονόμου και τα λοιπά μέλη του Ε.Σ. του Ι. Ναού για την ευγενική τους χειρονομία και την εμπιστοσύνη τους προς το Δ.Σ. του "Ε". 

Η παραχώρηση και αυτού του διαμερίσματος, θεωρείται από τους συνεργάτες του Συλλόγου ως μια μεγάλη ευλογία του Αγίου Νικολάου, Προστάτου και Πολιούχου της πόλεώς μας για τον Σύλλογό μας. 

Να σημειωθεί δε πως η υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας αστέγων και άλλων εμπερίστατων οικογενειών και προσώπων (από τον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ") άρχισε το 2009. Σήμερα λειτουργεί στην πόλη του Βόλου 4 χώρους φιλοξενίας και φιλοξενεί καθημερινά 3 γυναίκες και δύο άνδρες.

Εντός της 13ετείας (2009 - 2021), ο Σύλλογος προσέφερε ΣΥΝ ΘΕΩ, 

20.020 διανυκτερεύσεις

Εκ του Δ.Σ.

* * * 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Εκκλ. Συμβουλίου:

      "Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του καθ’ ημάς Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, κατά την συνεδρία της 11ης Νοεμβρίου 2021, αποφάσισε την παραχώρηση χρήσης γκαρσονιέρας, 6ου ορόφου, ιδιοκτησίας του Μητροπολιτικού μας Ναού, στην πολυκατοικία επί της οδού...., στον Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», επί πενταετία, έως την 11η Νοεμβρίου 2026, με την υποχρέωση πλήρους ανακαίνισής του και καταβολής των εξόδων κοινοχρήστων και λογαριασμών ΔΕΚΟ. 

   Είμαστε βέβαιοι ότι στα χέρια σας τον εν λόγω ακίνητο θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την φιλοξενία και ανακούφιση εμπερίστατων αδελφών μας. 

 Όθεν, ευχόμαστε αδελφικώς πλούσια την Χάρη και την Ευλογία του Κυρίου μας στα πολυσήμαντα και ιερότατα έργα σας, σε εσάς και στους εκλεκτούς συνεργάτες σας και κατά το νέο έτος 2022.

Μετά πολλής αγάπης

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου