menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Ανθρωπιστική αποστολή στην Αθήνα, για την ενίσχυση απόρων πολυτέκνων οικογενειών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (4/3) μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή στην Αττική προκειμένω να ενισχυθούν άπορες πολύτεκνες οικογένειες, μέσω της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων των  Πολυτέκνων (Π.Ε.Φ.Ι.Π.). Δύο συνεργάτες-εθελοντές του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) ταξίδευσαν μέχρι την Αθήνα και παρέδωσαν σε εκπροσώπους της Π.Ε.Φ.Ι.Π. μία ικανή ποσότητα παιδικών ενδυμάτων (65 μεγάλα χαρτοκιβώτια) για ν' αποσταλούν σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες  που κατοικούν σε πολλά μέρη της πατρίδας μας.

Οι ανθρωπιστικές αποστολές του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή με σκοπό να στηρίξουν τις φιλότιμες προσπάθειες των Κοινωνικών Λειτουργών των χώρων κράτησης, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, ιδρυμάτων και άλλων κοινωνικών φορέων της πατρίδας μας.

Επειδή οι ανάγκες των απόρων αδελφών μας αυξάνουν καθημερινά, το ΚΕ.Δ.Α.Β. της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος -παράρτημα του "Ε", δέχεται τις προσφορές των συμπολιτών μας  (κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες προσώπου και μπάνιου, ανδρικά και παιδικά ενδύματα κ.α.) μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

ΚΕ.Δ.Α.Β
Διεύθυνση: 
Θουκυδίδου 10, στο Βόλο, έναντι ΙΚΑ και εισόδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Ώρες λειτουργίας
Καθημερινά από 8:30 π.μ.-12:30 μ.μ. (εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

Τηλέφωνο επικοινωνίας:2421 310021 και e-mail: oestauromenos@gmail.com


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου