menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Συνάντηση του Υπευθύνου του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" με την νέα νέα Διοικήτρια της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λ.Σ.

Την Τετάρτη (25/05), ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", π. Θεόδωρος Β. Μπατάκας,  επισκέφθηκε την νέα Διοικήτρια της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχο Νίκη Δανδουλάκη. 

Κατά την ολιγόλεπτη συνάντησή τους, ο π. Θεόδωρος ενημέρωσε την κ Αρχιπλοίαρχο για την 22χρονη πνευματική του διακονία κοντά στους άνδρες και τις γυναίκες όλων των υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος
 Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.Ε.Α.) της περιοχής μας, αλλά και τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει ο "Ε" στη λειτουργία των κρατητηρίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Επίσης, ενημέρωσε την κ Δανδουλάκη και για την πανελλήνια δραστηριότητα του Συλλόγου που εκπροσωπεί την τοπική μας Εκκλησία στους ευαίσθητους χώρους κράτησης κ.α.

Η διακονία του εντεταλμένου κληρικού της Μητροπόλεώς μας στις Υπηρεσίες του Λ.Σ.Ε.Α. (του π. Θεοδώρου) περιλαμβάνει: την τέλεση αγιασμού την 1η εκάστου μηνός με ολιγόλεπτη ομιλία, συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις του Λ.Σ., πνευματική και ψυχολογική στήριξη των εργαζομένων κ.α.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου