menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις για τον Άγιο Λουκά, τον ιατρό.


Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε ατμόσφαιρα κατάνυξης πραγματοποιήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις για τον Άγιο Λουκά, Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως και προστάτη των συνεργατών-εθελοντών του Σ.Σ. Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", που πραγματοποίησε ο Σύλλογος. 

1. Την Παρασκευή (10/06),  στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Βόλου τελέστηκαν οι εξής ιερές ακολουθίες, με τη συμμετοχή πολλών πιστών:
6:30 μ.μ. Εσπερινός
7:00 μ.μ. Ιερά Παράκληση στον Άγιο Λουκά
9:00 μ.μ. - 12:30 μ. μεσ. Ιερά Αγρυπνία που τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου, Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου. 

2. Το Σάββατο (11/06), τελέστηκε  Θ. Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των αειμνήστων μελών, συνεργατών-εθελοντών, δωρητών και συνδρομητών του "Ε" από τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου,

3. Το μεσημέρι της ιδίας ημέρας -στις 12μ- μεταδόθηκε εορταστική εκπομπή του "Ε" από την "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ", τον ραδιοφωνικό σταθμό της τοπικής μας Εκκλησίας με θέμα: "Ο ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ και η κατάθεση μιας συγκλονιστικής  προσωπικής μαρτυρίας "

4. Το απόγευμα του Σαββάτου (11/06) και ώρα 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε εορταστική σύναξη των συνεργατών-εθελοντών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", τελέστηκε ιερά παράκληση στο εκκλησάκι του Αγίου Λουκά, στην αυλή του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.), πραγματοποιήθηκε κλήρωση ενός ξυλόγλυπτου δώρου και ακολούθησε δεξίωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν στους συμμετέχοντες: ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., και ο κ. Λάμπρος Γιωτόπουλος, Αντιπρόεδρος.  Το δώρο κληρώθηκε να το λάβει εκείνος/η που κατέχει τον λαχνό με το Νο 1581. Παρακαλείτε εκείνος που κατέχει το απόκομμα του λαχνού να το παραδώσει στον Πρόεδρο του "Ε" για να παραλάβει το ΔΩΡΟ. 

5. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (12/06) με μια απογευματινή εξόρμηση των συνεργατών του "Ε" και τη συμμετοχή τους στις πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον άγιο Λουκά στην ενορία του Ριζομύλου. Στις 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η υποδοχή  του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά που είναι αποθησευρισμένο σε μια καλαίσθητη λειψανοθήκη στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και ακολούθησαν: η τέλεση της Ιεράς Παρακλήσεως στον Άγιο, αρτοκλασία, Θείο κήρυγμα από τον π. Θεόδωρο και προσφορά εορταστικού γεύματος από την οικογένεια που έκτισε το εκκλησάκι του εορταζομένου Αγίου, στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου Ριζομύλου.

Ας ευχηθούμε να μας αξιώσει ο Θεός να γιορτάσουμε θεοπρεπώς τη γιορτή του προστάτη αγίου μας και του χρόνου.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από τις εκδηλώσεις του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".





ΤΟ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΟ ΔΩΡΟ 
που θα το παραλάβει όποιος ή όποια έχει τον λαχνό Νο 1581

* * * 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Ριζόμυλο

















▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου