menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΓΑΠΗ: Αυτό σημαίνει ορθόδοξη χριστιανική ενορία!!!

Όπως είναι γνωστό, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και Αγίου Αρτεμίου η ακολουθία της κηδείας του άπορου συμπολίτη μας Α.Π. με έξοδα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", διότι δεν έδειξαν ενδιαφέρον οι συγγενείς του. 

Στην τελετή παρέστησαν αρκετοί ενορίτες και δύο εκπρόσωποι του Συλλόγου μας που ακολούθησαν τον κεκοιμημένο μέχρι και την ταφή του.

Οι ίδιοι οι ενορίτες θα αναλάβουν την κατασκευή του τάφου και την τέλεση όλων των μνημόσυνων  του αδελφού.

Σήμερα 8/9/22, με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά, ενημερώθηκε το Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", πως οι ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και Αγίου Αρτεμίου Βόλου, με παρότρυνση του  καλού τους εφημερίου, συγκέντρωσαν το ποσόν των 800,00 Ε για να το προσφέρουν στον "Ε" ως συμμετοχή στα έξοδα της κηδείας του απόρου ενορίτης τους και ως ελεημοσύνη για την ανάπαυση της ψυχής του. 

Αυτή η κίνηση του ιερέα και των ενοριτών του, που εκφράζει χριστιανική και έμπρακτη αγάπη,  είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για όλους μας. 

Το Δ.Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στη ευγενική και φιλάδελφη αυτή χειρονομία. 

Αυτές οι πράξεις δίνουν ελπίδα σε όλους μας για το μέλλον

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου