menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γεν. Συνέλευση των μελών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, Πέμπτη 23/02/2023, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στο Βόλο, οι εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σ. Σ. Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ". 

Οι συμμετέχοντες, ενημερώθηκαν επισήμως από το Δ.Σ. για την δραστηριότητα του Συλλόγου (για το έτος 2022) και ενέκριναν το απολογισμό του προηγουμένου έτους και τον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους.

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν ήταν εντυπωσιακά -δώρο του Θεού και της ενότητας των συνεργατών -εθελοντών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ". 

Στο ξεκίνημα των εργασιών της Ε.Γ.Σ., η κ. Χριστίνα Μπομπότη, μέλος της εξελεγκτικής Επιτροπής που διενέργησε τον οικονομικό έλεγχο, διάβασε το κείμενο της Επιτροπής. 

Στη συνέχεια, η Ταμίας του Δ.Σ., κ. Ελένη Σούκια-Κολοβού, παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του 2022 και απάντησε σε ερωτήσεις των μελών του "Ε". 

Ακολούθως, έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Β. Μπατάκας, ενημερώνοντας στους συμμετέχοντες για την δραστηριότητα όλων των δομών του "Ε". 

Την όλη διαδικασία συντόνιζε ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. κ.  Νεοπτόλεμος Δημουλάς. 

Ελήφθησαν ενδιαφέρουσες  αποφάσεις, για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου, αλλά και για την συνέχιση της όλης δραστηριότητος που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Πατρίδας μας.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου